Firkløverets Springakademi klar til spændende samling

21-08-2021 14:32

Annika Knudsen Lorentsen

Inden længe byder Firkløverets Springakademi også velkommen til seniorryttere, da der ved deres samling den 28.-29. august for første gang er indbudt ryttere over 25 år. Arrangementet er også åbent for publikum, der med garanti kan få sig en lærerig oplevelse, når den svenske trænerduo Maria Gretzer og Björn Carlsson, samt Emil Hallundbæk skal undervise rytterne

Copyright Ridehesten.com
Fra en tidligere samling i akademiet, hvor træner Maria Gretzer ses i midten. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er masser af spændende ting på programmet, når Firkløverets Springakademi i næste weekend byder indenfor til clinic hos Riders Cup på Sjælland. 

Her vil flere af de unge ryttere, der allerede er en del af akademiet komme for at få undervisning af enten Emil Hallundbæk eller akademiets faste trænerduo, svenske Maria Gretzer og Björn Carlsson. Foruden de unge ryttere, vil der som noget nyt, også være seniorryttere til denne clinic, og de vil modtage undervisning fra Maria og Björn. For første gang byder Firkløverets Springakademi nemlig seniorryttere over 25 år velkommen, og det foregår som en testridning, hvor akademiet kan se rytterne an, ligesom rytterne kan se akademiet an. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere seniorryttere har længe efterspurgt et fællesskab, hvor de også kan være med og få faglig sparring og undervisning, som gør, at de kan udvikle sig i sporten, hvor man jo uden problemer kan blive ved hele voksenlivet. Netop derfor har Firkløverets Springakademi nu valgt at prøve kræfter med et seniorkoncept, ved siden af deres øvrige trupper for unge ryttere.

Lærerig dag – Også for publikum
Det er ikke kun rytterne, der kan se frem til en lærerig dag, hvor der foruden undervisning blandt andet også vil være oplæg fra Maria Gretzer om OL i Tokyo og fra Emil Hallundbæk omkring det at være toprytter på så højt niveau. 

Arrangementet er ikke kun åbent for rytterne, men andre interesserede er velkomne til at besøge Riders Cup denne weekend, og følge med fra sidelinjen. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen