Fire i finalen - måske? (video)

22-09-2017 17:54

Britt Carlsen

Så er konkurrencerne overstået for i dag ved UVM på Zangersheide, men vi har endnu ikke fået bekræftet det, vi håber på, nemlig fire danske varmblodsheste i finalen på søndag

Copyright Ridehesten.com
De danske ryttere, holdledere og repræsentanter for udtagelseskomiteen samlet ved stalden.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var mulighed for otte danske finalister ved UVM på Zangersheide, et mesterskab for unge heste og en indbyrdes konkurrence avlsforbundende imellem - forbund der er medlem af World Breeding for Sporthorses, WBFSH, hvis danske præsident Jan Pedersen er på Zangersheide for at følge konkurrencerne. 

Vi havde chance for at få otte DV-heste i finalen, men som det ofte går, så strammer konkurrencen til, og nogle ryttere har heldet på deres side andre ikke. Og i dag var der flere ryttere, som fik en særdeles god, fejfri tur, mens de desværre fik fejl i første kvalifikation, og dermed formodes ikke at være med i kampen om finalepladser.

Der regnes på livet løs i sekretariatet lige nu, men som det ser ud, har vi fire finalister: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Karen Møller Rohde med Le Hero Ask e. Le Champ Ask/Carson Ask (Stutteri Ask A/S)
Jesper Meyenburg med Bøgegården Gladiola e. Bøgegården´s Graf´s Stakkato/Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt)
Karen Møller Rohde med Fendi Ask e. Favorit Ask/Carthago (opdr. Stutteri Ask A/S)
Rikke Hastrup Kristensen med First Choice HT e. Favorit Ask/Contendro I (opdr.  H.C. Toft)

Så snart finalisterne er bekræftet opdaterer vi her på sitet. 

- Det er gået rigtig godt, og bundniveauet er hævet, sagde Bo K. Møller bl.a. da ryttere, hesteejere, hestepasserer og repræsentanter for forbundets samledes i stalden for at ønske tillykke med de fire (mulige) finalister og gode danske ridt i kvalifikationerne. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner