En aften med hesten i fokus i Faxe

26-02-2020 20:52

Britt Carlsen

OL-rytter Anna Kasprzak underholdt 170 gæster på Evidensia Faxe Hestehospital, hvor hun underviste tre ryttere, svarede på mange spørgsmål og fortalte, hvordan hun ser på træning for uddannelse og holdbarhed

Her til aften inviterede Evidensia Faxe Hestehosital til en hyggelig og lærerig aften i ridehallen på hestehospitalet i selskab med OL-rytter Anna Kasprzak. Tre dressurryttere på heste af forskelligt alders- og træningsniveau red for Anna i hallen, mens hun underviste og gav gode råd til den videre uddannelse af hesten. Det var dagligt arbejde, med fokus på at give hesten en god træning, og evt. udfordringer i forhold til kontakten, formen og øvelser blev der taget fat på.

Der blev stillet spørgsmål fra publikum undervejs og i alle pauser blev Anna omringet af ryttere, som havde specifikke spørgsmål til træning og spørgsmål til, hvordan de kunne få løst problemer i deres egen træning. 

Læs mere i magasinet Ridehesten, og i det nummer af Ridehesten, som lige nu er på vej ud til læserne giver Anna Kasperzak gode råd til den gode opvarmning. 

Læs også

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner