DV-hest placeret i Waregem

12-09-2019 14:56

Camilla Tiefensee Schrøder

Den danskopdrættede vallak Willy Wild Granly kom på andenpladsen med over 71% i ungrytterklassen ved det internationale dressurstævne i Waregem i dag

Copyright Ridehesten.com
Wild Willy Granly blev tidligere i sin karriere redet af Nana Christiansen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danskopdrættede heste er til start ved CDI-stævnet i Waregem, Belgien, denne weekend. En af dem er den 10-årige vallak Wild Willy Granly e. De Noir/Weltmeyer (opdr. Conni Dahl Kjeldsen), som i dag kom på en flot andenplads i CDIY-klassen med sin tyske ungrytter Luna Laabs i sadlen. Ekvipagen opnåede 71.127% og var dermed lige i hælene på vinderen, tyske Kim Burschik på Filaro e. Fidertanz 2/Landsieger, som opnåede 71.373%.

Se resultatlisten

Nyheden fortsætter efter annoncen

Oldenborgerhingsten Ludwig der Sonnenkönig e. London Swing/Liberator (opdr. Christian Richter) er også til start ved dette stævne, hvor den i dag gik sin første klasse under sin nye rytter, japanske Kazuki Sado. Ekvipagen kom på en 14.-plads i CDI3* Grand Prix med 67.022%. (se resultatlisten)
Efter at have dannet par med Victoria Vallentin med mange sejre, er den 13-årige hingst nu gået videre fra Helgstrand Dressage til Kazuki Sado, som håber på at komme i betragtning til det japanske dressurlandshold ved OL i Tokyo 2020.

I morgen skal to danske ponydressurryttere på banen ved stævnet: Josephine Gert Nielsen og Dot Com, som fornylig vandt DM for kat. 2-ponyer, og Caroline S. Jørgensen på Dr. Doolittle 38, som blev nr. 5 ved DM for kat. 1, er til start i CDIP-klassen, som begynder kl. 14.30.

Se start- og resultatlisterne

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen