Double up til Severo i Falsterbo

07-07-2015 20:10

Anne-Sofie Schou Munk

FALSTERBO - Ved Falsterbo Horse Show er de seneste dage gået med unghesteklasser i springning og fra i dag også i dressur. Spanske Severo Jurado Lopez, der rider for Danmark, har i dag kvalificeret to 5-års heste til finalen torsdag

50 5-års heste kom til start i finalekvalifikationen ved Falsterbo Horse Show i dag, heriblandt fire danske ekvipager. Blandt de kun 12 ekvipager, der er kvalificeret til finalen på søndag, står det danske flag ud for to, og det er den spanske toprytter fra Helgstrand Dressage, Severo Jurado Lopez, der er ansvarlig for begge disse topplaceringer.

Med avlshingsten Frankling e. Ampere/ Ferro (KWPN) opnåede han  en andenplads med 75,741% og besatte tredjepladsen med 72,222% på sølvmedaljehoppen Fiontini e. Fassbinder/ BH Romanov (opdr. Hanne Lund og Henrik Hansen).

Desværre for Cathrine Dufour rakte de 67,901% med Bohemian e. Bordeaux/ Samarant (WESTF) lige netop kun til trettendepladsen, og for den sidste danske ekvipage, Katrine Kraglund og First Ballerina Macohl e. Fürstenball/ Schwadroneur (opdr. Thomas Bach Jensen), dalede scoren drastisk fra 74% efter en fejlridning, der blev fulgt op af flere fejl, og ekvipagen endte langt fra en finaleplads.

Klassen blev vundet af svenske Malin Nilsson med Foreing Affair e. Rock Forever/ Scandic. Se stævnets start- og resultatlister HER.

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen