– Det har været en mega fed rejse

16-06-2021 10:11

I søndags gik en drøm i opfyldelse for Nadja Aaboe Sloth, da hun og 8-årige Favour Gersdorf red op ad midterlinjen i Grand Prix ved landsstævnet i Vallensbæk. Nadia har ejet DV-vallakken siden han var to år gammel og selv redet ham op til Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og 8-årige Favour Gersdorf under søndagens ridt. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

For seks år siden investerede dressurrytter Nadja Aaboe Sloth i 2-års plagen Favour Gersdorf e. Foundation/Leandro (opdr. Inger-Marie Andreasen). Sidenhen har de været på en lang rejse sammen, som har indebåret deltagelse ved finalerne i DRF's championater som både 4-, 5-, og 6-års, deltagelse ved DV's unghestechampionat i Herning samt reserve ved UVM som 5-års i 2018. Sidste år lykkedes det for Nadja og Favour at være blandt de fire 7-års heste som skulle repræsentere Dansk Varmblod ved UVM i Verden, men som i sidste øjeblik endte med at blive aflyst. 

Siden da har Nadja forberedt den nu 8-årige Favour til Grand Prix-niveau og i søndags gik en drøm i opfyldelse. Ved Ishøj Sportsrideklubs landsstævne i Vallensbæk fik ekvipagen Grand Prix-debut og  et særdeles stabilt ridt blev de belønnet md 69,20% og en tredjeplads til følge. 

– Det har været helt vildt og det har været en mega fed rejse. Jeg glæder mig bare til at han bliver stærkere og at vi får endnu flere oplevelser sammen, fortæller Nadja.

Hør herunder Nadia fortælle lidt om rejsen med Favour og om hvilke følelser der gik gennem hende da UVM blev aflyst sidste år.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen