– Det føltes helt uvirkeligt, og jeg kan slet ikke forstå det

29-08-2021 10:42

Christine Krogh Frausing
Skribent

Igår blev der kåret en ny vinder i dette års DRF Mesterskab for kategori 2 ponyer. Det blev Anna Teibel Raben der løb med sejren, sammen med ponyen FS Calimero.

Copyright Ridehesten.com
Anna Teibel Raben og FS Calimero Foto: Ridehesten / Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

På Hovgaard Rideklub på Fyn summer det lige nu er glade ponypiger, der deltager i dette års DRF Mesterskab. Igår blev mesterskabet afgjort for kategori 2, imens kategori 1 og 3 skal afgøres i dag. Vinderen for kategori 2 blev sidste års sølvvinder, Anna Teibel Raben og ponyen FS Calimero e. FS Dior De Luxe. 

– Det føltes helt uvirkeligt, og jeg kan slet ikke forstå det - min drøm har altid været at blive danmarksmester, især efter at jeg blev nr 2 sidste år - og nu er det pludselig lykkedes! Det er helt vildt stort, fortæller den glade guldmedaljevinder, Anna Teibel Raben.

Cali var virkelig med mig idag, han var flyvende og i godt humør og det er den bedste tur vi nogensinde har haft, fortæller Anna Teibel Raben.

Den 13 årige vallak, FS Calimero, er en avlshingst fra Stutteri Lykkehøj, som Anna har været heldig at låne. 

– Han har ikke været så aktiv i sporten før jeg fik ham, men har til gengæld været meget aktiv som avlshingst, og har over 150 afkom gående. Han har det mest fantastiske temperament og er utrolig nem og have med at gøre og elsker virkelig at gå til ridning, forklarer Anna. 

Copyright Ridehesten.com
Anna Teibel Raben, Josephine Gert Nielsen og Sofia Rosenkilde. Foto: Ridehesten / Mie Thorup Poulsen

Det er ponyrytternes kür der skal afgøre hvem der skal have medaljer med hjem, og for Annas vedkommende var det ikke en kür hun har redet særligt mange gange. Kun 3 gange har de to redet küren, men de dansede den alligevel som om de ikke har prøvet andet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var virkelig den fedeste tur og jeg følte bare at alt spillede. Cali var virkelig med mig idag, han var flyvende og i godt humør og det er den bedste tur vi nogensinde har haft, runder Anna af.

Nu skal mesterskabet afgøres for kategori 3 og 1

Lige nu rides mesterskabet for kategori 3, og i front med 75,083% fra den indledende klasse igår har vi Maya Leisted Grønbech med Chopins Gilbert e. Nebo Rustler / Menai Rancher. Placeret som nummer to i den indledende var det Ingeborg Elizabeth Schou med Popsters General Jack e. Parvadean The Governor / Glynwyn Buckeroo, og som nummer tre, Miguel Schaldemose Larsen med Magic Manipu.

Copyright Ridehesten.com
Sophia Bøje Obel og Adriana B. Foto: Ridehesten / Mie Thorup Poulsen

Med næsten 5% mere end andenpladsen, blev Sophia Bøje Obel vinder af gårsdagens indledende runde. Det var sammen med ponyen Adriano B e. De Angelo B / Flying Dream, der netop har været til EM og vundet to bronze medaljer individuelt og en sølv medalje for hold,  at Sophia igår vandt klassen med. 79,641% red ekvipagen til i PRT'en.

Som nummer to igår blev det Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico e. Charivari, der red til 74,769%. Cornelia var også med til EM, hvor hun sluttede på en 5. plads individuelt og ligeledes sølv for hold

Som nummer tre blev det Astrid Würtz Green Andersen og Golden boy 164 e. Hesselteichs Golden Dream / Domingo, der red til 73,384%.

Følg resultaterne HER

Ridehesten er til stede med fotografer og skribenter under hele stævnet. I kan se og købe alle billederne på Ridehesten.com i næste uge.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald