Danskerne gør det igen

13-04-2014 11:59

Fredagens sejrsfest fortsatte lørdag på Zangersheide, hvor de danske ryttere præsterede endnu en sejr og flere topplaceringer i stort set samtlige klasser

Copyright Ridehesten.com
Louise Høj og Stacato. (Arkivfoto)

Lørdagen startede med en trestjernet CSI (130 cm), hvor den tidligere danske mester i springning, Thomas Sandgaard på de Semilly Edition e. Diamant de Semilly kom fejlfrit gennem anden runde i tiden 36,72 sek. og opnåeden en placering som nummer 15.

Torben Frandsen på It’s Catweazle e. Colman var fejlfri i den trestjernede 135 cm klasse i tiden 66,63 sek., hvilket rakte til en 12. plads i klassen.

Thomas Sandgaard tog endnu to placeringer denne lørdag i det belgiske. Denne gang en femte- og sjetteplads i den trestjernede 125 cm klasse på henholdsvis RDH-hoppen Nørremøllehøj’s Ariel e. Bøgegårdens Apollo/Cajus (opdr. Uwe Thomsen) med nul fejl i anden runde i tiden 28,89 sek. og Cadagn e. Cassini II/Alcatraz (opdr. Stald Sivebæk Ditte Mørup) med nul fejl i anden runde i tiden 30,98 sek.

I den etstjernede CSI (115 cm) blev det til dansk sejr, da Louise Høj på Stacato e. Locato ikke var til at komme udenom efter en fejlfri anden runde i tiden 27,69 sek.

Hele fire danske placeringer blev det til i CSIU25 (130 cm), hvilket tyder på en stærk dansk talentmasse blandt de yngre ryttere. Bedste dansker på en fjerdeplads blev Sashia Astrup Jensen på Bukata e. Ukato med nul fejl i anden runde i tiden 29,44 sek., mens Anne-Sofie Struckmann Danielsen på Queen Natty e. Quantum kom ind lige efter, på en delt femteplads, efter en fejlfri anden runde i tiden 29,60 sek. Nicolas Pedersen på Tailormade Gera e. Quattro B kom fejlfrit gennem anden runde i tiden 32,58 sek., hvilket rakte til en niendeplads, mens Kamilla Albrektsen på Electria havde en enkelt fejl i anden runde i tiden 31,98 sek. og opnåede en 12. plads.

Det er ikke kun de unge danske ryttere, der gjorde sig bemærket, også de unge danske DV-heste var med fremme i lørdagens CSIYH1* (125 cm) for 6-års heste, hvor Lars Trier Kjøller opnåede en placering som nummer 10 på Cayman e. Casir Ask/Carano (opdr. Laura Frost) efter en fejlfri anden runde i tiden 27,33 sek. Lige efter, på 11. pladsen, kom Robin Grauff Jacobsen på Chassé e. Cosmeo/Cassini II (opdr. Mia Givskov og Søren Nedergaard), som han opnåede en sjetteplads på i fredagens klasse. Denne gang var ekvipagen fejlfri i anden runde i tiden 27,43 sek.

Se flere resultater HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen