Danskerne 3, 5 og 8 i Hickstead

02-08-2014 06:36

Ved det internationale dressurstævne i Hickstead er flere danske ryttere og heste til start. Danske ryttere har placeret sig som nr. 3, 5 og 8 i den trestjernede Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Anders Dahl og Wie Atlantico.

Ved det internationale stævne i engelske Hickstead satte den engelske toprytter Carl Hester sig på sejren såvel som på andenpladsen i CDIO3* Grand Prix, hvor danske Susanne Baarup var dommer. Med Florestan-sønnen Fine Time blev det for Carl Hester til 73,64% og med Donnerschwee-sønnen Dances with Wolves opnåede han 70,24%.

Nygifte Anders Dahl pustede englænderen i nakken med sine 70,14% opnået med den 15-årige Wie Atlantico de Ymas e. Wie Weltmeyer/ Rondo. Anders Dahl sejrede i øvrigt suverænt i Prix St. Georges med sin og Fiona Bigwoods Selten HW e. Sir Donnerhall med hele 77,763% forleden.

Ulrik Mølgaard, der i lighed med Anders Dahl er bosat i England, red sig ind på femtepladsen i Grand Prixen med 69,00% på DV-hesten Michigan e. Michellino (opdr. Kaj Jensen), mens danske Rikke Svane, som bor i Luxemburg, blev klassens nr. 8 med 68,52% på trakehnerhingsten Finckenstein e. Latimer/ Kennedy.

Se klassens resultat HER

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev