Danske 145 cm-placeringer

04-11-2023 07:50

Annika Knudsen Lorentsen

Henover torsdag og fredag er det blevet til flere danske placeringer i 145 cm-konkurrencer ved internationale stævner rundt omkring i Europa

Copyright Ridehesten.com
Rikke Andersen med Chaccossini. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske springryttere er flittige til at tage afsted til internationale stævner rundt omkring i Europa, og denne uge er ingen undtagelse. Der er ryttere til start ved internationale stævner i tyske Riesenbeck, spanske Oliva, franske Lyon og portugisiske Vilamoura, og i løbet af stævnernes første dage, er det blevet til flere danske placeringer i 145 cm-klasser. 

Torsdag red Andreas Schou den 9-årige Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo fejlfrit igennem 145 cm-klassen i Riesenbeck, og sammen sikrede ekvipagen sig en 13. plads ud af 55 ekvipager til start.

Fredag blev det igen til dansk 145 cm-placeringer i Riesenbeck. Denne gang var det Linnea Ericsson-Carey, der var bedste dansker, da hun debuterede den 8-årige P Diddy e. Party Dance/ Jackson på niveauet, og sammen sikrede de sig syvendepladsen ud af 41 ekvipager med en fejlfri runde. Jennifer Pedersen med Catdaddy e. Cascadello/ Quidam de Revel tog desuden 11. pladsen i samme klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

To danskere placeret i 145 cm i Vilamoura
I går lykkedes det ligeledes to danske ekvipager at ride sig til placeringer i den 145 cm høje rankingklasse i portugisiske Vilamoura. 

Bedst af dem var Rikke Andersen med den velspringende Chaccossini e. Castrado, som leverede en fejlfri hovedrunde, og med et nedslag i omspringningen tog syvendepladsen ud af 54 ekvipager. I samme klasse blev Anne Kristine Truelsen med Obahma JS e. Entero placeret som nr. 14 med to tidsfejl i hovedrunden. 

Find start- og resultatlister fra alle internationale stævner. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen