LIVE: Dansk Varmblods Krafft Eliteskue 2022

17:22 Tre dressurbetonede guldmedaljehopper: Dina Holmklit - Brandtbjergs Divya - Sparkletiní

Dansk sejr i Nations Cup

03-06-2017 19:56

Det danske springlandshold sejrede i FEI Nations Cup præsenteret af Titan med en fabelagtig afslutning og tre fejlfrie ridt af Lars, Thomas og Søren

Copyright Ridehesten.com
De danske Nations Cup vindere fra venstre: Thomas Velin, Thomas Sandgaard, Søren Møller Rohde, Lars Bak Andersen og landstræner Lars Nørgaard Pedersen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Stemningen på springstadion ved Equitour Aalborg var nærmest euforisk, da det stod klart, at de tre fejlfrie ridt i anden runde leveret af Lars Bak Andersen, Søren Møller Rohde og Thomas Sandgaard betød, at danskerne sejrede i den præstigefyldte tur og, at sejren var så overbevisende, at Thomas Velin ikke behøvede at ride ind i anden runde. 

Det er 10 år siden danskerne har vundet en sejr i Nations Cup på dansk jord, og dengang var Thomas Sandgaard og Lars Bak Andersen også på holdet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Danskerne sluttede med 8 fejl med Frankrig (12), Sverige (12), Belgien (16) og England (20) på de følgende pladser. 

På det efterfølgende pressemøde fortalte Jens Trabjerg, at der bliver inviteret til international stævne i Uggerhalne igen næste år, og den udtalelse mødte begejstring fra springrytterne og banebygge Bo Bak Andersen.

Læs meget mere om Equitour i det næste nummer af magasinet Ridehesten

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing