Dansk dressur på sejrskurs

04-06-2017 17:30

Britt Carlsen

De fire danske dressurryttere i FEI Nations Cup placerede sig som 1, 2, 3 og 7, dermed er det danske hold i front i holdkonkurrencen og Anna Kasprzak sejrede i klassen - med video

Copyright Ridehesten.com
Danmark er i front i holdkonkurrencen Nations Cup, og det blev til en individuel sejr til Anna Kasprzak og Donnperignon.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein var meget tilfreds med holdrytterne i dagens FEI Nations Cup Grand Prix, hvor de tre bedste resultater tæller i det samlede regnskab, som også omfatter morgendagens Grand Prix Special og Grand Prix kür. At det så blev tre danskere i top tre, gjorde ikke tilfredsheden mindre. 

- Rytterne har ladet nogle points ligge her og der, så der er plads til forbedring, men jeg er tilfreds med resultatet indtil nu. Konkurrencen kunne godt være hårdere, vi mangler fx et tysk og svensk hold, men vi har også fået vist, at man skal være opmærksom på os, og det er først på sæsonen, bemærker Nathalie med tænkerne mod EM i Göteborg, hvor hun har yderligere et par ryttere at "spille med".

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack.

Daniel Bachmann Andersen og avlshingsten Blue Hors Zack kom ind på tredjepladsen. Den billedsmukke og særdeles velgående hingst giver et godt indtryk på banen, og de opnåede 72,060%
Holdets fjerderytter, Charlotte Heering og herlige Bufranco  fik 69,6% efter et harmonisk program, hvor den eneste reelle fejl var fejl i changementsserien, en fejl som Charlotte påtrog sig skylden for: - Jeg ville gerne vise dem ekstra flotte, og jeg fik lagt lidt for meget pres på, erkendte hun.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mandag afgøres Nations Cup og det er Charlotte Heering og Agnete Kirk Thinggaard som skal i ilden i Grand Prix Special, mens Daniel Bachmann Andersen og Anna Kasprzak rider kür.

Danmark er som sagt i spidsen for konkurrencen med 219,44 points foran Finland med 206,26 points og med Holland på tredjepladsen med 205,32 points. 

Se resultatet HER

 

Læs meget mere om Equitour i magasinet Ridehesten

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen