Dannebrog til tops ved Baltic Cup

03-12-2017 16:43

Maria Schacht

Finalen for Baltic Cup er denne weekend løbet af stablen på Vilhelmsborg, og i dag var det ponyernes tur til at finde de endelige vindere

Copyright Ridehesten.com
Emmelie Aabech på Claughaun Thady
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag blev både finalerne og de samlede Trophy-sejre afgjort i Baltic Cup 2017 for ponyerne. Dagens første finale var hos kategori III-ponyerne. Her vandt danske Emmelie Aabech på Claughaun Thady suverænt efter en hurtig omspringning. Andenpladsen gik til danske Malou Kastberg på Bjerregårds Katja, mens tredjepladsen gik til Olivia Hundborg Dresler på Sprinters Magic., også fra Danmark

Copyright Ridehesten.com
Olivia Hundborg Dresler på Sprinters Magic

Den samlede Baltic Cup sejr, for alle konkrrencerne i 2017, gik til Olivia Hundborg Dresler på Sprinters Magic. De sendte altså Dannebrog helt til tops, efterfulgt af svenske Ellen Hammarström på Tullohea Minnie, mens tredjepladsen også blev svensk og gik til Cornelia Wallenborg på Stald Fox’s Mr Fox.

Copyright Ridehesten.com
Freja Høyer Pedersen på Sabrina Fair

Dernæst stod kategori II-ekvipagerne for skud, og de endte med fuldt hus til Danmark i top tre. Her gik finalesejren til Freja Høyer Pedersen på Sabrina Fair, mens andenpladsen gik til Frida Batsberg Jokumsen på Nina Di Belle. Tredjepladsen gik til Cecilie Kjær på Bassy.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For det samlede resultat kunne danske Freja Høyer Pedersen på Sabrina Fair igen lade sig hylde, mens Olivia Hundborg Dresler på Burnbrae Jack kom på andenpladsen. Tredjepladsen gik til danske Clara Savas Olsen på Flying Ronaldo.

Copyright Ridehesten.com
Det gik hurtigt og sikkert, da Laura Baaring Kjærgaard på Vie’nka Du Lavandin red deres nulrunde i omspringningen

Sidst er finalen for kategori I-ponyerne netop blevet afgjort, og her gik dagens sejr til Laura Baaring Kjærgaard på Vie’nka Du Lavandin, som lige netop snuppede sejren med den hurtigste tid, foran svenske Pontus Wettersten på Poetics Floura. Tredjepladsen gik til danske Gustav Christian Jacobsen på Rainbows Mocha.

Copyright Ridehesten.com
Theodor Wildfang Just Linde på Bel Air

Det samlede trophy-resultat for kategori I-ponyerne endte også med dansk sejr.  Her endte Theodor Wildfang Just Linde på Bel Air med at løbe med sejren, mens andenpladsen gik til danske Anna Sofie Tørnæs på Strattonstown Nearly Gone, efterfulgt af danske Caroline Nørgaard Winter på Colton Milton på tredjepladsen. 

Se billederne her på siden i næste uge!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner