Anna Blomgren udtaget til svenskernes A-hold

20-12-2017 15:02

Camilla Tiefensee Schrøder

Den tysk baserede svenske dressurrytter Anna Blomgren har i løbet af året leveret flotte resultater på DV-hoppen Tørveslettens Quattro, og hun er nu udtaget til dressurlandsholdets A-trup i Sverige

Copyright Ridehesten.com
Anna Blomgren og Tørveslettens Quattro. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det svenske dressurlandsholds A-trup bliver udvidet, og seneste tilføjelse er Anna Blomgren, skriver TidningenRidsport.se

Nyheden fortsætter efter annoncen

Succes med dansk varmblod
Det har været et kanonår for den tyskbaserede (og tidligere dansk baserede) svenske dressurrytter Anna Blomgren og den ni år gamle DV-hoppe Tørveslettens Quattro e. Quaterback/ Carano (opdr. Pernille og Steen Rugaard). Ekvipagen debuterede på internationalt niveau så sent som i maj måned, men har allerede opnået mange flotte resultater, ikke mindst med deres femstjernede Grand Prix Special-sejr i Genéve i juli. Siden har de opnået topplaceringer i yderligere tre internationale starter, og ambitionerne for fremtiden er store:
– Det største mål er OL i Tokyo i 2020, men hun føles stabil og bliver stærkere og stærkere, så jeg satser også mod VM til næste år. Jeg tager det lidt stævne for stævne, men ind til videre holder planen, har hun tidligere udtalt i et interview med TidningenRidsport.

De øvrige ryttere svenskernes A-trup er Minna Telde og Paulinda Friberg. I spidstruppen er EM-medaljevinderne Patrik Kittel, Tinne Vilhelmson Silfvén, Rose Mathisen og Therese Nilshagen.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev