Ahhh Mille og Karina var Så tæt på

10-07-2015 19:34

FALSTERBO - Vi havde hele syv ryttere til start i finalen for 5-års heste i Scandinavian Open i Falsterbo, og fire i omspringningen - vi var hurtigst, men med nedslag, men den danskkårede avlshingst Sandros Adel opnåede en tredjeplads 

Der har været helt overvældende mange 5-årige heste, der har gået to 0-runder i kvalifikationerne i år. Det betød, at finalen måtte deles, den ene del blev afviklet til middag, den anden del efter FEI Nations Cup, der jo ikke kan rykkes af hensyn til tv-transmissionen. Hele 20 ryttere mødtes i omspringning og heraf var de fire danske. 

Mille Bisgaard havde den kedelige opgave at starte først på Liberty Dance e. Party Dance. Hun lagde den super forsigtige hoppe op i et stort grundtempo, og det holdt hun, også ind i dobbeltspringet, og det gav nedslag på indspringet, en stor oxer. Samme fejl fik Karina Truelsen og Bajads e. Cajus, og begge danskere var næsten to sekunder hurtigere end vinderen.

Bedste danske belev dermed Karen Rohde og avlshingsten Cornettino Ask e. Cornet's Stern, de var fejlfrie i en tid, der rakte til 9. pladsen. Jennifer Fogh Pedersen fik to nedslag på Quisandro. Norske Benedikte Endresen, datter af landsholdsrytter Stein Endresen red Katrinelunds avlshingst Sandros Adel e. Sandro Boy ind på tredjepladsen i klassen efter en overbevisende fejlfri hovedspringning, hvor Benedikte klogt valgte at udnytte hingsten store galop til at vinde tid, istedet for at jagte ham gennem banen. 

Mille Bisgaard og Voldstrups Cordo fik et enkelt nedslag i hovedspringningen, det samme overgik Søren Møller Nielsen og Hip Hop Ask samt Rikke Rothe Nielsen og Syvhøjegårds Hurrycane Dice.
Finalen blev vundet af svenske Amanda Erikson/Deelside Incognito e. Womanizer og med Malin Baryard og H&M Carla Bruni e. Contendro på andenpladsen.

Se resultatet af klassen her

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen