A.N. Barney vandt sølv i Spanien

10-10-2022 06:23

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden lykkedes det Dansk Varmblodshesten A.N. Barney at vinde sølv ved det spanske mesterskab for 7-års heste med sin spanske rytter

Copyright Ridehesten.com
A.N. Barney blev blandt andet uddannet af Karen Møller Rohde, da han blev redet i Danmark. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Varmblodshesten A.N. Barney e. Balou/ Carmague (opdr. Anja og Niels Jørgen Nielsen) har haft stor succes igennem sine år som unghest, hvor han blandt andet har gået internationalt under Matias Larocca, Philipp Weishaupt, Christian Kukuk, og blandt andet blevet flot placeret ved UVM for 6-års heste. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekenden opnåede han endnu et flot resultat, idet, at han vandt sølv i det nationale spanske mesterskab for 7-års hest med sin nu spanske rytter, Alvaro Gonzales de Zarate. Ekvipagen var en ud af to der red fejlfrit i mesterskabsfinalen. 

Copyright Ridehesten.com
A.N. Barney med sin spanske rytter. Foto: Moises Basallote Fotografia/pressefoto

A.N. Barneys mor er elitehoppen Liva Sem, som er mor til mange afkom, herunder blandt andet sølvmedaljehoppen A.N. Bardot, der er født i 2016 og ligeledes er aktiv i sporten. I år er hun blevet mor til et hingsteføl efter Todt Un Prince Ask, og i alt er der registreret ni afkom efter hoppen. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen