Udenlandske investorer køber Franklin (opdateret)

10-11-2017 08:00

Den populære hingst Franklin fra Helgstrand Dressage er netop købt af en gruppe udenlandske investorer, der ledte efter en god investering

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez og Franklin, der her ses ved hingstekåring i Herning 2017
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den særdeles talentfulde 7-årige hingst Franklin e. Ampère/ Ferro, der ejes af Andreas Helgstrand og Nico Witte i sameje, er netop solgt til en gruppe udenlandske investorer.

Franklin har de sidste par år leveret rigtig mange topføl og er en af stationens mest populære hingste. Han har allerede vist sig at videregive sine spektakulære gangarter til flere af sine afkom, hvor flere er utroligt velgående med aktive bagben og en stærk overlinje. Gruppen af udenlandske investorer havde henvendt sig til Andreas Helgstrand i søgen efter en god investering.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Og hvad er en bedre investering end en hingst, der bedækker mere end 400 hopper om året. Tilbuddet var fint, og vi besluttede at sælge, fortæller Nico Witte til horses.nl.

Den mørkebrune hingst forbliver på hingstestationen hos Helgstrand Dressage ligesom Severo Jurado Lopez fortsætter med at ride hingsten.

Den udenlandske gruppe af investorer ønsker at forblive ukendt.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen