Annoncering ved Wiegaarden Media

Wiegaardens trykte medier består af 3 forskellige månedsmagasiner.

Ridehesten Hippologisk er landets ældste og største hestemagasin. Det udkommer hver måned og indeholder alt om avl og sport – illustreret med masser af billeder i flot layout. Bladet er medlemsblad for Dansk Varmblod og Sportsrideklubben.

Hunden er det største hundemagasin i Danmark. Som medlemsblad for Dansk Kennel Klub udkommer bladet i mere end 30.000 eksemplarer - 10 gange om året. Magasinet indeholder spændende reportager og aktuelle historier krydret med fagligt stof.

Væddeløbsbladet er medlemsblad for Dansk Travsports Centralforbund og det udkommer 9 gange om året, plus det store julenummer, Væddeløbsbladets Årsrevy. Bladet er fyldt med et spændende mix af elite- og breddestof, og henvender sig til både professionelle udøvere, hesteejere og publikum generelt.


Udover de trykte medier råder Wiegaarden også over flere digitale platforme.

Vi står bag ridehesten.com med over 25.000 daglige besøgende. Her finder du de seneste nyheder i hesteverdenen samt en masse fagligt stof.

Vi har samtidig hunden.dk, som er baseret på spændende historie fra hundenes verden, krydret med billeder fra alle internationale hundeudstillinger i Danmark.

Vi opdaterer også danskhv.dk – samlested for alle trav- og galopinteresserede i Danmark – med nyheder og andet spændende stof.

På alle vore platforme er der mulighed for at promovere netop dit produkt – se i de forskellige mediekits hvordan du nemt kan komme ud til flere tusinde besøgende.