Så gik starten til Christmas Show Warm Up

18-11-2016 20:36

Maria Lerche Mortensen

I dag har startskuddet lydt og Vilhelmsborg åbner nu dørene for Danish Christmas Show, hvilket betyder mange starter og spændende konkurrenceklasser de næste fire weekender

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Allerede kl. 7.30 i morges red den første rytter ud af dagens over 400 starter på banen. I denne weekend er det hestene der er i ilden i den flotte hal på Vilhelmsborg, og der er distriktsklasser lige fra LB1* til MA, så ryttere på mange forskellige niveauer får muligheden for at deltage ved et stort stævne afholdt under professionelle rammer.Lige nu er dagens MB1* i gang, hvorefter dagens højeste og sidste klasse, MA1* finder sted. Du kan følge klassernes resultater her.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I næste weekend er det ponyernes tur, hvor der konkurreres i alt fra LB1* til MB2**, ligeledes på distriktsplan. D. 1-4 december er det finalen i Baltic Cup, der skal afholdes i den store hal. Det betyder altså at nogle af skandinaviens bedste pony, children, junior og U25 ryttere fra Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland og Polen samles for at kæmpe om at blive vinder af Baltic Cup 2016. Fra d. 6 til d. 11 december kulminerer det hele i Christmas Show, hvor der vil være alt lige fra minikoncert og speedklasser til Grand Prix. Så det er altså værd at kigge forbi Vilhelmsborg i den kommende tid, da der vil være ridning i topklasse og gratis entré alle dage undtaget d. 10 december. Du kan læse mere her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen