Forårsauktion: Faustino

06-03-2019 08:50

Den sidste salgshest, vi mangler at præsentere forud for Dansk Varmblods Forårsauktion den 9. marts 2019 i MCH Messecenter Herning, er ingen ringere end hingsteaspiranten Faustino

Copyright Ridehesten.com
Faustino
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er her tale om et 3-årigt pragteksemplar af et hingsteemne og fremtidig dressurstjerne. Faustino har hele pakken til at gøre det i sporten. Han har tre meget smidige gangarter og bærer allerede nu sin rytter med stor balance. Han er samarbejdsvillig og på alle måder nem.

Faustinos mormor, elitehoppen Latoya er allerede mor til tre kårede hingste og en ny hingstekandidat, der fremstilles i år. Hun er også mor til bronzemedaljehoppe Landini, som er Faustinos mor og ligeledes mor til sølvmedaljehoppen Sweetness, der er solgt med henblik på en ridekarriere.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Dansk Varmblods præsentation af auktionskollektionen beskrives Faustino således:

Livet er for kort til middelmådige heste, så hvorfor ikke bare købe en god, som ham her. Faustino er en velproportioneret og tiltalende hingst, med et særdeles smidigt og korrekt bevægelsesforløb i alle tre gangarter. Han er storrammet og med en dejlig op ad bakke-tendens. Han arbejder i en ubesværet ramme og  viser allerede stor ridelighed og samarbejdsvilje.  Faustino har det ikke fra fremmede, han er lavet på bronzemedaljehoppen Landini, som også er mor til sølvmedaljehoppen Sweetness.Ud af samme hoppestamme kommer auktionshestene Sorbet og Vienna. Faustino er udtaget til hingstekåringen 2019.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen