Foråret byder på to stationsafprøvninger

26-04-2014 09:21
Avl

I foråret starter Dansk Varmblod to hold op med hopper til en 4-ugers stationsafprøvning hos de to erfarne træningsledere, beriderne Signe Hansen på Vilhelmsborg og Karin Nissen i Frederiksværk

Copyright Ridehesten.com
Indsyning af La Brinka hold II. Foto: DV.

Den 23. april fandt årets anden indsyning til stationsafprøvning sted på Vilhelmsborg under ledelse af berider og træningsleder Signe Hansen, og den afsluttes den 21. maj 2014. Kom endelig ud og se, hvordan det foregår den dag. Katalog og tidsplan vil blive sat på hjemmesiden ca. 1 uge inden afslutningen.

Den 5. maj indsynes der et hold hopper hos Karin Nissen på Frederiksværk Ridecenter, og disse hopper afprøves ved den afsluttende prøve den 2. juni 2014. Der kan stadig tilmeldes hopper til denne prøve.

Som altid tilmeldes og betales der til Dansk Varmblods sekretariat - prisen er kun kr. 7500,00 ekskl. moms (9.375,- inkl. moms) for opstaldning, ridning og prøve. Ved prøvens afslutning kommer to af Dansk Varmblods dommere samt en testrytter, og prøven foregår næsten ligesom en ordinær sadelkåring, blot foregår denne jo så i hoppens vante omgivelser.

Læs mere om stationsafprøvning HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen