Aldersro Pari Kashmir

Age: 0 year
Height: 170 cm
Dressage: Unbroken
Color: Black
Breed: Danish Warmblood
Gender: Stallion/colt
Price level 6700 - 10000 EUR
S: Blue Hors Kingston DVH SS: Glock's Toto Jr N.O.P. SSS: Totilas
SSD: Desperada
SD: Arina Elite EPTM SDS: Turbo Magic
SDD: Sarina Elite Pref
D: Aldersro Parisa DS: Sandro Hit DSS: Sandro Song
DSD: Loretta
DD: Søbakkehus Parinella ERDH DDS: Blue Hors Hertug
DDD: Oxenholm Parioli SDH

Sellers's comments

Aldersro Pari Kashmir født 30.4.2021 er ædel, smart og højtstillet. Han har et dejligt udtryk og med stor udstråling. Pari Kashmir har 3 særdeles fine rummelige gangarter med god takt og godt sving i sine bevægelser. Han er meget tillidsfuld og nem i al omgang.

Pari Kashmirs morfar er den legendariske Sandro Hit som både er Verdensmester og Bundeschampion vinder. Han har produceret mere end 190 kårede hingste alene i Tyskland, hvilket er langt flere end nogen anden hingst. I 2017 og 2018 var han placeret som nummer to på WBFSH-ranglisten over de meste succesfulde dressurhingste og har siden 2019 været placeret som nummer tre. Sandro Hit har sat sit aftryk på dressurhesteavlen med afkom af exceptionel type, som bevæger sig på en utrolig let og afbalanceret måde.

Pari Kashmirs mor Aldersro Parisa skal rideprøves mv. 2022 det ser meget frem til, da hun har et mægtig fint eksteriør og dejlige bevægelser, hun er nem i daglig håndtering.

Mormor Søbakkehus Parinella er Elite Hoppe på baggrund af afkoms præstationer. Der er også flere medalje hopper og OL- og Grand Prix heste på morsiden f.eks. Prinsesse Nathalies OL hest Digby samt Grand Prix hesten Cajo. Oldefar er Morfaren er Elite Hingsten Blue Hors Hertug, A-hest i Dressur.

Pari Kashmirs far er Blue Hors Kingston, efter Totilas-sønnen Glock´s Toto Jr. Kingston opnåede 95,40 point ved DRF’s championats kvalifikation i 2020 med topkarakterer i alle gangarter, ridelighed og kapacitet. Du har muligheden for at være med hele vejen og selv forme din kommende ridehest og med potentiale til karakterer helt i top.

Ring gerne hvis du har spørgsmål og eller ønsker fremvisning.

Seller's information

Stable/Stud farm: Aldersro Horses | Vis på kort
Name: Sandie Petersen
Address: Aldersrovej 2, Værslev
Postal code.: 4400
City: Kalundborg
Country: Denmark
Mobile: 40144285
Email: mail@aldersrohorses.dk
Website: aldersrohorses.dk

Boarding address

Postal code: 4400
City: Kalundborg
Country: Denmark

More horses for sale from the same seller