SPIKE

ID-nummer: 528027030004745
Alder: 18 år
Stangmål: 160 cm
Spring: L
Dressur: L
Skovtur:
Farve: Brunskimmel
Race: Appaloosa
Køn: Hoppe
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau Under 20.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Spike, i daglig tale Knappe, er en rolig og venligsindet allround hest, som kommer fra Holland. Hun er en skøn hest, som kun sælges da jeg starter uddannelse. Knappe har primært været brugt til dressur, hvor hun går LA-niveau. Samtidigt har vi fokuseret på jordtræning og horsemanship, hvor vi ofte kun rider med cordeo. Derudover har vi været på lange skovture, hvor hun klarer sig fint, men turridning alene kræver en fast hånd/støtte. Hun har tidligere sprunget bane på 80 cm (udenfor stævne). Selvom Knappe er 17 år, kan dette ikke mærkes. Hun er en sund og rask hest med god energi, og lige nu bliver hun redet 5 gange om ugen. Knappe er passet med smed, vacciner osv. Derudover er hun trailervant.
Spike er en god førstegangshest eller konehest. Hun har et yderst roligt sind, både på fold, staldgang og under ridning. Hun er alt i alt en skøn hest med en fantastisk udstråling. På stævnepladserne vender mange sig om for at kigge på hende en ekstra gang.

Salgspris: 20.000 kr
OBS: Da jeg har fået mange henvendelser på Knappe, svarer jeg muligvis ikke med det samme. Men skriv gerne en besked og så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem købere, så Knappe kan få det bedst mulige hjem.

Sælgers informationer

Navn: Kirstine Holtze
Postnr.: 4930
By: Maribo
Land: Danmark
Telefon: 22990134
Mobil: 22990134
E-mail: kirstineholtze@hotmail.dk

Opstaldningsadresse

Postnr.: 4930
By: Maribo
Land: Danmark