PRESSIE

ID-nummer: RSDH 722
Alder: 7 år
Stangmål: 148 cm
Spring: Redet
Dressur: L
Farve: Skimmel
Race: Dansk Sportspony
Køn: Hoppe
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 30 - 50.000 DKK
Far: POMEROLL (SPH 189) FF: POUR AMOUR (SPH 142) FFF: FS POUR L'AMOUR (DE343430538994)
FFM: KLOOSTER'S ROMANTICA (98.00104)
FM: BEAUJOLAIS (EGSDH 222) FMF: BROADWAY (ESPH 104)
FMM: MAJSE (SSDS 130)
Mor: FEIKE (SDS 418) MF: FOLLOW MEE BOSSETOON KOLKA (SPH 123) MFF: KOOIHUSTER FOLKERT (H13901)
MFM: KRANEVELD'S EDITH (M27631)
MM: AMIRA (SDH 85) MMF: ASTARA OX (OX+ 254)
MMM: CHICA (SFR 1051)
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Ønsker du dig en dejlig max 1’er pony med stort dressur talent, og som elsker en god lang tur ud i det blå. Hun er nem at have med i byen, og elsker at lave noget, og elsker at man har god tid til hende.
Hun sælges til 5-stjernet hjem, hvor der er meget foldtid, meget grovfoder, og hvor i har hestene/ponyerne derhjemme eller opstaldet i lille stald, da hun trives bedst sådan.
Tænker du at hun kan passer til jer, så er du velkommen til at kontakte mig over PB eller SMS 30232142

Det rette hjem og match betyder alt, 35000-45000kr. Alt udstyr medfølger

Hoppe
Født 2012
Drf målt 148cm 31 jan 2019

Pressie er en dejlig pony, med et godt hoved, der elsker at komme ud og opleve verden.
Hun har 3 gode gangarter, med et godt flow, hun har et stort talent indenfor dressuren, hun ligger lige nu på Lc niveau , men hun er påbegyndt schenkelvigninger, kontra galop og versade.
Hun er indsprunget på små spring, men da hun kun har prøvet det få gange, kræver hun en rytter der kan støtte og hjælpe hende. (På Videoen er det første gang hun springer med rytter).
Er løssprunget 80cm.
Hun elsker en god lang tur ud i det blå, hun vant til ture i skoven eller blive redet på forskellige marker og hun er vant til biler, cykler.
Hun kan rides selv og sammen med andre.

Hun er nem at håndtere, kan vaskes med vandslange og kan stå selv i stalden og blive striglet og sadlet op.

Hun er vant til meget foldtid, kommer ud ved 5-6 tiden om morgen og ind ved 14-17 tiden om eftermiddag, her om vinteren, og er ude så mange timer vejret tillader det om sommeren. Hos mig står hun i boks med åbent til udendøres padox, så hun har altid muligheden for frisk luft, hun står ved siden af min anden hoppe, som hun også går på fold med. Hun kan også stå i en almindelig boks.

Jeg har haft hende med til et større ridehus nogle gange, hun er nem at have med. Hun går lige i trailer og står stille under kørslen.
Jeg har også haft hende med til et stævne, LD 1 68,095% og LD2 67,778% som hun vandt (det var hesteklasser da jeg er 19 år). Derfor har jeg primært fokuseret på træning i stedet for stævner.
Tidligere ejer har haft hende med til sadel kåring i 2014, hun er kået med 8 i helhed Dansk sports pony.

Jeg har haft pressie siden i sommeren 2018, før jeg fik hende har hun ikke været redet fast, men hun har været redet fast af mig siden sommeren 2018, hvor jeg mest har fokuseret på grundtæningen, og på at hun skal opleve en masse ting. Hun er vant til varierede træning som ture, longe, bomtræning, miljø træning og frihedsdressur. Hun kan også rides i grime, og lammesadel uden bøjler.

Pressie kræver en rutineret rytter, hun skal rides for blød hånd og lette hjælpere, men man skal kunne sætte sig igennem en gang imellem, da hun godt kan være “en bestemt dame”. Hun er en pony som knytter sig meget til sin rytter, og godt kan lide når rytteren har god tid til hende.

Hun trives bedst i rolige omgivelser, og med faste rutiner, hvis der er for mange mennesker og heste, kan hun virke lidt sur og bliver nemt lidt stresset. Ønsker derfor at hun bliver solgt til et hjem, hvor der er rolige omgivelser, faste rammer og mennesker, og fold tid hver dag. Og hvor rytteren også har lyst til at tage en tur ud i det blå en gang imellem, da Pressie elsker at lave varieret træning. Det er også vigtigt at nye ejer giver hende den nødvendige tid til at lade hende falde til i nye omgivelser og har ro på til at lære hende godt at kende før stævner. Hun har kun været flyttet få gange, og min oplevelse har været at hun har brug for lidt tid til at vænne sig til ny rytter og nyt miljø.

Hun er passet med alt, vacc., tandrasp, smed går med forsko og Kranio-sakral terapi- også ved tidligere ejere.
Hun har aldrig været syg eller skadet.

Hun sælges da jeg gerne vil videre med travsporten, og defor ikke har den tid til hende som hun fortjener.

Hun udlånes ikke

Befinder sig ved Karrebæksminde Sydsjælland

Sælgers informationer

Navn: Elisabeth Jørgensen
Adresse: Brøndagervej 23
Postnr.: 4736
By: Karrebæksminde
Land: Danmark
Mobil: 30232142

Opstaldningsadresse

Postnr.: 4736
By: Karrebæksminde
Land: Danmark