MCFLY

ID-nummer: 826069000118211
Alder: 21 år
Stangmål: 146 cm
Spring: L
Dressur: L
Farve: Rød
Køn: Vallak
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 20 - 30.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Solgt.
McFly søger sit sidste hjem (sælges ikke til rideskole), gerne med en springglad rytter, som vil nyde sporten med ham. Hvis I har spørgsmål om eller vil komme et smut forbi, så er I velkommen til at ringe eller skrive. McFly er en viljestærk og bestemt herre med kæmpe personlighed. Han er nem i ridning. Han elsker at springe og at være på tur.

McFlys temperament er ekstremt roligt. Andre heste kan løbe omkring ham, mens han enten bare står og kigger på eller spiser videre. Jeg tester altid ham af for at bevare ham sådan, fx ved pludselig at sige et højt "bøh!", men jeg får ingen reaktion tilbage. Han tænker bare, "Mor stopper du ikke snart med at være så underlig?".
Det eneste McFly er bange for er store køretøjer, såsom lastbiler og busser.

Hvis du kunne tænke dig en ny bedste ven, vil jeg helt klart anbefale McFly, som altid giver dig en god tur. Samt det kan han altid muntre dig op, hvis du har en dårlig dag. Fx ved at stå og tigge på hans meget elegante måde, skubbe lidt til dig eller ved at gynge med hele kroppen, når der kløes det helt rigtige sted. pris 25,000, næsten ny sadel kan medkøbes for 5,000, (ny pris 12,000)

TLF: 20783997

Sælgers informationer

Navn: Lone Holm
Land: Danmark
E-mail: lone_holm@live.dk

Opstaldningsadresse

Postnr.: 9700
By: BRØNDERSLEV
Land: Danmark