MARSHALL MATHERS

ID-nummer: 208333201502930
Alder: 7 år
Stangmål: 145 cm
Spring: L
Dressur: L
Military: Redet
Skovtur:
Farve: Sort
Race: Dansk Sportspony
Køn: Vallak
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 75 - 100.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Efter elitehingsten Marchi EPSH 106 (Bolero x Polarquist).
Lille sporty pony vallak til den erfarne rytter. Er indtil nu redet af voksenrytter, da han er en meget sensitiv pony på både godt og ondt.

Her får du en pony der er super let for hjælperne og hvor du som rytter ikke kommer til at skulle sidde og slide dig selv op, for at komme rundt på banen og som har masser af potientiale da han har en god tænding. Han udmærker sig også på tværs af flere forskellige discipliner og vil derfor sammen med hans høje drive og utrættelige sind egne sig godt på tværs af flere discipliner. Han er prøvet på
faste forhindringer, men har ikke startet i terrænet.

Til gengæld får du også en pony der har behov for at du på rolig og tålmodig vis, sætter nogle tydelige grænser for ham, da legebarnet i ham ellers vil tage styringen. Lige præcis legebarnet i ham, kræver også at han får en rytter med is i maven da han sagtens kan finde på at lave sjov og ballade når der kommer lidt fart på.

Han har startet et enkelt stævne (Springstævne i maj 2021). Han var super eksemplarisk at have med i byen og stod bare ved traileren og slappede af, selvom den anden unghest vi havde med samtidig, stod lige ved siden af og dansede rundt.

Han er desværre krybbebidder, men har ingen problemer afledt heraf udover noget slid på fortænderne som er kommet efter han har været i boks med metaltremmer. Før det har det aldrig været til at se på tænderne, så måske det forsvinder igen, nu hvor han er kommet i en anden boks.
Dyrlægen har også tilset hans tænder jævnligt med cirka et halvt års mellemrum siden han påbegyndte tilridning og hun tror ikke at det vil få nogen betydning.

Der blev foretaget gastroskopi og røntgen af overlinjen i efteråret 2020, hvor der ingen anmærkninger var på noget af det.

Sælges kun til hjem hvor minimum én af forældrene har erfaring indenfor ridesport.
Er åben for bud og forbeholder mig retten til at vælge imellem eventuelle købere.

Sælgers informationer

Navn: Emilie Skov Petersen
Postnr.: 6300
By: Gråsten
Land: Danmark
Telefon: 21425022
E-mail: emil853d@outlook.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 6300
By: Gråsten
Land: Danmark