LILLEPIGEN

ID-nummer: KNN 2929
Alder: 15 år
Stangmål: 147 cm
Spring: M
Dressur: L
Military: L
Avlshest:
Skovtur:
Farve: Anden farve
Race: Knapstrupper
Køn: Hoppe
Hestedata: Rideresultater, indekstal og meget mere
Prisniveau 30 - 50.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:
Stamtavlen er hentet ind automatisk fra SEGES, Heste

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Ponyen væver i stressede situationer.

kåret knabstrupperhoppe,3 ret gode gangarter, kat. 1, færdigmålt i danmark og sverige. gået masser af springning op til MB* på distriksplan med placeringer og har placeringer i cncp* military både i DK og sverige, ligger på LA niveau i dressur, sidebevægelser,kontragalop og bytter uden problemer til begge sider. trafiksikker og en fantastisk turhest. trailervant. ren i røngten på ben 2019.
Lillepigen skal IKKE sælges som konkurencespringpony på højt plan, da hun desværre har været presset voldsomt konkurencemæssigt under et udlån for år tilbage, hun fejler intet fysisk, men dette udlån har desværre udmøntet sig i at hun ikke bryder sig om at deltage i springstævner på højt plan mere, hun fungere super til træning op til 1.10 m. og konkurencespring på lavere plan 30 - 80 cm. men har du ambitioner om det helt store springeventyr på, så er dette ikke ponyen for dig.
Har du til gengæld blod på dressurtanden, er hun lige en pony for dig, gangarter, grundridning og øvelserne ligger der grundet hendes militarybaggrund på landsplan, konkurencerutinen har hun i overflod, og hun ELSKER at arbejde i dressuren, hun bliver ved og ved.
Hun kan være en strigle overfor andre end hendes homies, men kan nemt irettesættes, hun er en fornøjelse på tur, 100 % trafiksikker og kan uden problemer rides ud alene og med andre. og ville fungere super som mor/datter pony, til lettere rutineret par.
Vi har her haft hende i 6 snart 7 år og det er KUN på grund af hendes manglende lyst til de høje springklasser at vi nu prøver at finde et nyt hjem til hende.
Lillepigen er kåret i knabstrupperforeningen med 7 i helhed, så alle afkom kan registreres her, selvom hun er u. stamtavle.
Passet med vac. ormekur, kiropraktor, tænderrasp.
Video haves og kan sendes på messenger, anja carlsen, profilbillede er mig der springer på rød hest.
Absolut ingen udlån eller afbetaling.

Sælgers informationer

Navn: Anja Carlsen
Adresse: Kallerup bakkevej
Postnr.: 4400
By: Kalundborg
Land: Danmark
Telefon: 31988844
Mobil: 31988844
E-mail: humlebaekgaard@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 4400
By: Kalundborg
Land: Danmark

Flere salgsheste fra samme sælger