Hazelwood Gypsy

Alder: 5 år
Stangmål: 139 cm
Spring: Redet
Dressur: Redet
Køn: Hoppe
Prisniveau 20 - 30.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer


LÆS VENLIGST HELE TEKSEN
Gudesmuk pony udbydes til salg til helt rette hjem.
Efter en hård beslutning prøver jeg nu at se, om det kan lykkes at finde en ny perfekt familie til Gypsy.
Hazelwood Gypsy er 5 år gammel og 139 cm. Absolut blikfang og smuk pony! Hun er importeret fra Irland i starten af Juni. Desværre tror vi, at hun derover har haft nogle uheldige oplevelser, eller at det hele er gået lidt for stærkt.
Gypsy er det sødeste væsen, og vil ikke gøre en flue fortræd - men en smule nervøs, og skal lige se en an. Vi har brugt meget tid på at gøre hende tryg for jorden, og her er hun blevet super cool og rolig, men ikke en pony man skal hoppe og danse foran, så trækker hun nogle skridt tilbage. Hun er forsigtig, men nysgerrig og søger selv kontakten.
Under ridning går hun stabilt og roligt rundt i skriften, samt har nogle gode momenter i trav - men her kan hun også være anspændt. Hun er ikke tryg i det, og kræver træning og ro. Der er meget arbejde i hende endnu, men bliver bedre og bedre for hver gang.
Når man springer er hun stortset helt cool. Hun glemmer alt om at spænde op osv. og elsker det! Har aldrig stoppet, og virker heller ikke til at kigge.
Har aldrig bukket, stejlet, stukket af eller lign.
Har gået ture i skoven, og ikke reageret på biler, motorcykler, trailere osv. Har også skridtet på små ture både alene og med andre.

Hun er virkelig en fantastisk pony, og desuden med stor kapacitet i spring - kræver bare masser kærligheden samt regelmæssig træning, hvilket jeg desværre ikke kan tilbyde her over vinterperioden - kun derfor jeg overvejer salg.
Jeg sælger kun til det helt rigtige hjem, og forholder mig retten til at vælge mellem eventuelle købere. Hun har fået en kæmpe betydning for mig, og derfor beholder jeg hellere end at sælge hvis rette hjem ikke dukker op.
Rette hjem er det absolut vigtigste.

Jeg har svært ved at tilbyde prøvninger, da jeg ikke ønsker mange forskellige ryttere kommer op og risikere en øv oplevelse for Gyps

Sælgers informationer

Navn: Emilie Jacobsen
Adresse: Græsbjergvej 15
Postnr.: 4760
By: Vordingborg
Land: Danmark
Mobil: 21394199
E-mail: emilielooka@gmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 4760
By: Vordingborg
Land: Danmark

Flere salgsheste fra samme sælger