CLAUSES BAXI

ID-nummer: 208DEN201015125
Alder: 11 år
Stangmål: 168 cm
Spring: L
Dressur: L
Skovtur:
Farve: Brun
Race: Fuldblod
Køn: Hoppe
Prisniveau 50 - 75.000 DKK
Far: SPECIAL QUEST (FR) FF: RAINBOW QUEST (USA) FFF: BLUSHING GROOM (FR)
FFM: I WILL FOLLOW (USA)
FM: MONA STELLA (USA) FMF: NUREYEV (USA)
FMM: MORANA (USA)
Mor: FEUER-FLASHLIGHT (DEN) MF: FEUERBACH (USA) MFF: NO NO JIM (USA)
MFM: FÖHRE (GER)
MM: IVORY (DEN) MMF: WHIP IT QUICK (GB)
MMM: LOVE FOR SALE (DEN)

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Baxi er en køn hoppe med et stort potientiale om man vil dressur, spring eller begge dele.
Baxi har 3 fine gangarter hvor især skridt og trav skal fremhæves, baxi er stadig i udvikling, da hun er kommet sent igang samt holdt et halvt års pause fra ridning inden hun kom til mig (stald nord) efter hun havde pådraget sig et sår fra hegnet i start 2020 (ingen betydning overhovedet) men ejer kom aldrig igang igen og valgte at sende hende i ridning. Her har hun taget os med storm, sat muskler, styrke, ballance og ro i ridningen langt hurtigere end forventet. Hun er super stabil på tøjlen, generelt nem at ride rundt på og i springningen kigger hun ALDRIG på fyld, hun springer uanset hvad man stiller foran hende. vi har sprunget 90 i bane her hos os og det springer hun nemt, har før gået lidt 110. Hun trækker selv på springene, nem at lave afstande på og altid styrbar.
Baxi kan godt kigge lidt på nye ting (men aldrig spring) og kan godt stoppe op og kigge og fnyse af ting når du trækker hende, det er noget der er kommet EFTER det lille års pause, vi har derfor lavet en masse øvelser fra jorden (bakke, frem, stå osv) hvilket gjort hende noget mere afslappet, men kræver stadig at man forsætter arbejdet, vi har ikke redet tur her hos os, men har gået meget før, også ved vej biler etc, video haves.

Alt i alt en skøn skøn hest som er et kæmpe nussehovede på staldgangen, hun står gerne i timer hvis det er det der skal til, god i boks og på fold, mangler stadig noget trailertræning, men man kan køre med hende.

udstyr kan forhandles med, der er 2 sadler (spring/dressur) trense og dækken

Sælgers informationer

Navn: manya bak
Adresse: østerdalsgade 1b, 5
Postnr.: 2300
By: København S
Land: Danmark
Mobil: 25744050
E-mail: manyab@hotmail.com

Opstaldningsadresse

Postnr.: 4130
By: viby sj
Land: Danmark