Agerbæks Bonfire

ID-nummer: 208333201403961
Alder: 8 år
Stangmål: 144 cm
Spring: M
Dressur: L
Farve: Anden farve
Køn: Vallak
Prisniveau 175 - 250.000 DKK
Far: FF: FFF:
FFM:
FM: FMF:
FMM:
Mor: MF: MFF:
MFM:
MM: MMF:
MMM:

Muligheder

Udskriv
Tilføj favorit

Sælgers kommentarer

Verdens bedste Bonfire sættes nu til salg.

En super ærlig spring pony med en kæmpe kapacitet. Han er fremadsøgende på springbanen og tænker altid over på den anden side, når han afvikler springet. Bonfire har det ekstra gear der skal til for også at være hurtig på springbanen og samtidig nem at regulere i forhold til afstande. Med Bonfire ved man, at man altid kommer i mål, da han er ponyen, som springer alt hvad du styre ham på og hjælper sin rytter alt hvad han kan.
Bonfire blev B pony på en weekend og går meget stabilt i M klasserne. Han er startet til og med MB2 med placering og har kapacitet til at gå hele vejen.
Bonfire er ikke en begynder pony, men kræver en rolig rytter i god balance som kan vise ham vejen, da han stadig er ”ung” på en springbane. Når det så er sagt, så er han utrolig ridelig, trafiksikker og elsker at komme på tur både alene og sammen med andre.
En sjælden pony på markedet både i forhold til alder og kvalitet.
Bonfire er forsikret i Agria Dyreforsikring som kan overtages.

Nuværende låners kommentar.
Vi overtog tøjlerne på Bonfire i marts i år og hvilket år. Bonfire har været i en rivende udvikling og med en konstant opadgående kurve som ikke er slut endnu.

Bonfire er den sødeste og kærligste pony, som vil gøre alt for sin rytter.
Han gik sit første landsstævne i november i år med placering i MB2 og er super sød at have med i byen, og på overnatning til stævner. Han er en opmærksom og vågen pony med et hjerte af guld og knytter sig stærkt til de mennesker han er omkring.
Vi har haft ham med til DRF talentsamling, Mustang Cup med placering, Danmarks Cup blev B pony, Bækgaarden og flere C stævner. Både trænere og dommere har kun haft rosende ord med på vejen.
Vi kan kun sige, at det er en meget heldig dreng eller pige som skal overtage tøjlerne til Bonfire og var det ikke fordi rytter falder for aldersgrænsen i år, så havde vi beholdt ham endnu.

Bonfire skal starte Christmas Show Guld tur uge 47 og kan først prøves efter.

Se flere videoer og billeder af Bonfire på instagram: Josefine_og_william

Kun seriøse henvendelser

Sælgers informationer

Navn: Sofia Elianora Holmedal
Postnr.: 6200
By: Aabenraa
Land: Danmark
Telefon: 40172730
Mobil: 40172730
E-mail: sofia@sofiasvarre.dk

Opstaldningsadresse

Postnr.: 5610
By: Assens
Land: Danmark