Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj
Copyright Ridehesten.com
SAO har udvidet tilmeldingsfristen, så du kan stadig nå at tilmelde dig stævnet, der finder sted i maj! (Foto: Ridehesten.com)

Du har indtil på mandag! Sportsrideklubben Aalborg har som tidligere nævnt udvidet anmeldelsesfristen til d. 19/4 for landsstævne i dressur d. 7.-9. maj 2010. Husk der afholdes Åbent Jysk Mesterskab for junior, youngrider og senior, hvor alle velkomne! Sportsrideklubben Aalborg glæder sig til at tage imod rytterne til årets første udendørs landsstævne og håber landets bedste ryttere er klar til at kæmpe om titlen som Jysk Mester 2010! Se mere på infosport via linket.

Læs også

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

07-04-2013 21:44, af Thomas Bach Jensen

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden haft landsstævne i dressur

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

06-04-2013 18:46, af Thomas Bach Jensen

Denne weekend byder på landsstævne i Hedensted og Omegns Rideklub, hvor dagens Grand Prix blevet vundet af Rie Møller Jensen og Sundorfs Manilla

Landsstævnet i Sundeved i fuld gang

02-03-2013 23:45, af Thomas Bach Jensen

Sundeved Rideklub afvikler i denne weekend landsstævnet Sundeved Dressurfestival med ECCO Cup for junior, ungrytter og U25

Travl weekend venter i Aalborg

11-06-2013 08:18, af Signe Wiese

I den kommende weekend afholder Sportsrideklubben Aalborg et stort C-stævne i dressur for både hest og pony med kvalifikation til DRF’s unghestechampionater. Specielt i championatsklasserne er der stor tilslutning, og publikum kan glæde sig til en perlerække af spændende ungheste

Frifindelse af Andreas Helgstrand

09-12-2014 10:25, af Nina Marie Villadsen

Retten i Aalborg har den 28. november 2014 afsagt dom i straffesagen mod Andreas Helgstrand. Dommen lyder på frifindelse

DRF har udvidet fra 2 til 5 internationale springdommere

02-02-2011 07:24, af Maja Golles
Dansk Ride Forbund har nu øget staben af internationale springdommere fra 2 til 5

Momsregler tilgodeser nu danske væddeløbstrænere

30-05-2008 14:44, af Maja Golles
Tidligere i år afsagde Landsskatteretten en afgørelse, der betød, at hesteejere fra andre EU-lande kunne få deres væddeløbshest trænet momsfrit i Danmark, hvis de var momsregistreret i deres hjemland. Denne regel er nu udvidet således, at hesteejere i lande udenfor EU nu også er omfattet af regelsættet.

Sejr efter 8 gange i sadlen

02-06-2017 17:53, af Britt Carlsen

OL-rytter Anna Kasprzak sejrede i Intermediaire I på Quatron - det var ottende gang hun sad i sadlen på den imponerende Quaterback- søn

Første internationale GP-sejr til Bohemian

26-04-2018 18:00, af Britt Carlsen

Cathrine Dufour var i dag meget stolt og glad over Bohemian, der sikrede sin første internationale Grand Prix sejr ved det internationale stævne i Aalborg

Dressurhestene har indtaget SAO

07-02-2015 17:19, af Nanna Nørgaard

I denne weekend danser flere dressurheste sig gennem de forskellige programmer på Sportsrideklubben Aalborg. Ligefra LA1 til Prix St. George.

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Camilla Tiefensee Schrøder

Webredaktør og nyhedsvagt

Camilla Tiefensee Schrøder
27 14 19 10
cts@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Opsang fra ejer: Stop med at fodre vores heste

18-06-2018 16:55, af Camilla Tiefensee Schrøder

Cecilie Skov fra Liseleje i Nordsjælland mistede sidste år en hest, fordi den var blevet fodret med nyslået græs, og fornylig var det ved at gå helt galt igen, da en hest fik spiserørsforstoppelse. Nu kommer hun med en kraftig opfordring til de velmenende forbipasserende ved folden

Det skal du gøre, hvis du møder en ulv

16-06-2018 06:39, af Camilla Tiefensee Schrøder

Som rytter har du større sandsynlighed for at møde ulven, end hvis du går til fods – men frygt ikke, lyder det fra ulveentusiasten Thomas Boesdal, der holdt foredrag om ulve på Roskilde Dyrskue sidste weekend

Dødstrusler mod Ben Talbot for mishandling

21-06-2018 13:12, af Britt Carlsen

Den britiske toprytter Ben Talbot blev videofilmet til ridestævne, hvor han mistede besindelsen og brugt både pisk og sporer meget kraftigt på sin hest, der stoppede - det har naturligvis vakt harme

Dramatik i første DM-runde (video)

15-06-2018 19:36, af Britt Carlsen

Seniormesterskabet var knapt gået igang, førend Andreas Schou styrtede voldsomt, og blev kørt fra banen i ambulance. Fire ryttere klarede banen fejlfrit, så mesterskabet er fortsat vidt åbent

Alexander Yde Helgstrand treer i kürfinalen

17-06-2018 17:08, af Thomas Bach Jensen
Pony|

Ponyrytternes kürfinale ved det internationale stævne Future Champions i Hagen satte i dag et flot punkt for en fornem dansk indsats. Alexander Yde Helgstrand og Adriano B sluttede på bronzepladsen i kürfinalen

Seks unge dressurheste fra Ringsted til Falsterbo

17-06-2018 18:18, af Thomas Bach Jensen

Årets første kvalifikation i Dansk Ride Forbunds dressurchampionat har i dag fundet sted i Ringsted, der er den ene af to kvalifikationsstævner med udtagelse til Falsterbo Horse Show

Ungdommen sejrede og rutinen slog til

17-06-2018 16:49, af Britt Carlsen

Ny dansk mester for senior, Kasper H. Hansen, men de rutinerede landsholdsryttere Thomas Sandgaard og Søren Nørgaard Pedersen red sig ind i medaljerækken i dag

Ny 5-års hest i UVM-bruttotruppen

15-06-2018 05:48, af Thomas Bach Jensen

Da DV-hesten Lindballe's Just Perfect er udtaget til UVM i Ermelo for det australske hold, er en ny 5-års hest udtaget til den danske UVM-bruttotrup

Endnu to danskkårede hingste med WFFS

21-06-2018 15:31, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Helgstrand Dressage meddeler i dag, at de har testet deres tyskstationerede hingste, og det viser sig, at to af disse er bærere af WFFS

Cathrine og Nathalie på Slangerupgaard

17-06-2018 07:14, af Thomas Bach Jensen

OL-rytter og tredobbelt danmarksmester Cathrine Dufour deler ud af hemmeligheden bag sin success til et stort anlagt dressurarrangement i de flotte rammer på Slangerupgaard!