Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj
Copyright Ridehesten.com
SAO har udvidet tilmeldingsfristen, så du kan stadig nå at tilmelde dig stævnet, der finder sted i maj! (Foto: Ridehesten.com)

Du har indtil på mandag! Sportsrideklubben Aalborg har som tidligere nævnt udvidet anmeldelsesfristen til d. 19/4 for landsstævne i dressur d. 7.-9. maj 2010. Husk der afholdes Åbent Jysk Mesterskab for junior, youngrider og senior, hvor alle velkomne! Sportsrideklubben Aalborg glæder sig til at tage imod rytterne til årets første udendørs landsstævne og håber landets bedste ryttere er klar til at kæmpe om titlen som Jysk Mester 2010! Se mere på infosport via linket.

Læs også

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

07-04-2013 21:44, af Thomas Bach Jensen

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden haft landsstævne i dressur

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

06-04-2013 18:46, af Thomas Bach Jensen

Denne weekend byder på landsstævne i Hedensted og Omegns Rideklub, hvor dagens Grand Prix blevet vundet af Rie Møller Jensen og Sundorfs Manilla

Landsstævnet i Sundeved i fuld gang

02-03-2013 23:45, af Thomas Bach Jensen

Sundeved Rideklub afvikler i denne weekend landsstævnet Sundeved Dressurfestival med ECCO Cup for junior, ungrytter og U25

Temaaftener om doping

14-11-2007 15:24, af Maja Golles
Heste- og ridesporten går nu igen sammen i oplysning og information om doping. Et arrangement er allerede afholdt i Aalborg, men i morgen kan foredraget høres i Brøndby og mandag den 26. november i Fredericia.

Jokeren i Celebrity Race på travbanen

26-06-2016 17:45, af Jesper Elbæk

NKI Racing Arena Aalborg bød lørdag publikum indenfor til en eftermiddag med tre danske mesterskaber og et celebrity race med kendisser som deltagere.

Jysk Mesterskab

30-10-2009 08:20, af Grethe Næsby
Pony|
I denne weekend afholdes Jysk Mesterskab i springning for ponyryttere i Sportsrideklubben Aalborg. Om to uger afholdes mesterskabet for juniorer, ungryttere og seniorer

Zibrandtsen i international Grand Prix-sejr

03-06-2017 19:16, af Thomas Bach Jensen

Med start nr. 1 i The Chedi Residences Grand Prix lykkedes det den blot 23-årige danske dressurrytter Anna Zibrandtsen at vinde klassen med sin nyerhvervede Arlando

Reddet af en pose vingummi

04-09-2014 10:20, af Britt Carlsen
Blog|

Så er der fire dage tilbage! Det var det første jeg hørte, da jeg kom ind i det iskolde pressecenter her til morgen. Efter knap to uger til World Equestrian Games i Frankrig er mit ordforråd udvidet til ikke bare at omfatte god morgen og aften, men også ordet ”arrêt” (stop) har jeg lært betydningen af

Hingsteshow Nord

29-03-2008 22:20, af Annette Boe Østergaard
Avl|
Fredag aften blev Hingsteshow Nord afviklet for fuldt hus på Finstrupgård i Aalborg

Clapton dominerede ved 5års DSA i Aalborg

20-06-2010 16:15, af Maria Schacht
Clapton og Søren Hedegaard sejrede søndag eftermiddag ved DSA 5 års kvalifikation i Aalborg.

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Thomas Bach Jensen

Webredaktør og nyhedsvagt

Thomas Bach Jensen
20 33 86 83
tbj@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Topføl til 170.000 kr. i Ikast (opdateret)

16-09-2017 20:51, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Det smukke dressurbetonede hingsteføl Grøntang Donatello fik i aften hammerslag på 170.000 kr. ved Følauktion Nord

Sara fandt sin nye stjerne på Ridehesten.com

19-09-2017 13:12, af Thomas Bach Jensen

Den internationalt succesfulde ponyrytter Sara Aagaard Hyrm har fundet sin fremtidige dressurhest på Ridehesten.com

Jeg stopper på toppen

21-09-2017 09:36, af Cecilia Lindahl

Efter en særdeles succesfuld tid på toppen, vælger Marlene Storkborg nu at sætte dressurkarrieren på hold for en stund og sætter Fritz til salg

De unge dressurheste klar til finale på Blue Hors

19-09-2017 13:22, af Thomas Bach Jensen

Så er Dansk Ride Forbund klar med listen over de 4-, 5-, 6- og 7-årige dressurheste, der har kvalificeret sig til finalen på Blue Hors i uge 41

Zhaplin Langholt overstrålede alle i Aalborg

17-09-2017 12:50, af Thomas Bach Jensen

Ved årets sidste championatskvalifikation i dressur på Finstrupgaard i Aalborg dominerede ekvipagerne fra Helgstrand Dressage 4-års klassen i dag, hvor Zhaplin Langholt overstrålede alle andre heste, men kvaliteten var høj langt ned i rækken

Dancing Boy fra Barnow til Helgstrand Dressage

19-09-2017 07:57, af Thomas Bach Jensen

Endnu en hest har fundet vej fra Barnow Dressage til Helgstrand Dressage. Denne gang er det den talentfulde Dancing Boy,  der også er kendt som Årets Dressurbetonede Hingsteføl i Dansk varmblod og dyreste føl på Elitefølauktionen i 2010

Martin Neergaard vil nye veje

20-09-2017 15:15, af Kristine Ulsø Olsen

Martin Dinesen Neergaard har haft en fantastisk tid hos Absolute Horses gennem halvandets års samarbejde, men tiden er nu kommet til at søge nye udfordringer

Far og søn vandt i Darmstadt-Kranichstein

21-09-2017 17:56, af Thomas Bach Jensen

I tyske Darmstadt-Kranichstein har far og søn, Blue Hors Zack og Sezuan, brilleret på dressurbanen med sejr i hver sin klasse

Dansk dressurhest i eksotiske vande

24-09-2017 10:47, af Thomas Bach Jensen

RDH-hoppen Bounty Gersdorf har tilbragt over halvdelen af sit liv i Sydafrika. Nu er hun på vej tilbage til Europa og er pt. i karantæne på øen Mauritius

Danske heste med succes i Spanien

23-09-2017 14:18, af Thomas Bach Jensen

På det dejlige private ridecenter Mas Mateu, der ligger i nærheden af Girona, cirka en times kørsel nord for Barcelona, er det den anerkendte berider og træner Lauro Aguiló, der holder til med sine elever, hvoriblandt der er landsholdsryttere og spanske mestre i dressur