Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj
Copyright Ridehesten.com
SAO har udvidet tilmeldingsfristen, så du kan stadig nå at tilmelde dig stævnet, der finder sted i maj! (Foto: Ridehesten.com)

Du har indtil på mandag! Sportsrideklubben Aalborg har som tidligere nævnt udvidet anmeldelsesfristen til d. 19/4 for landsstævne i dressur d. 7.-9. maj 2010. Husk der afholdes Åbent Jysk Mesterskab for junior, youngrider og senior, hvor alle velkomne! Sportsrideklubben Aalborg glæder sig til at tage imod rytterne til årets første udendørs landsstævne og håber landets bedste ryttere er klar til at kæmpe om titlen som Jysk Mester 2010! Se mere på infosport via linket.

Læs også

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

07-04-2013 21:44, af Thomas Bach Jensen

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden haft landsstævne i dressur

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

06-04-2013 18:46, af Thomas Bach Jensen

Denne weekend byder på landsstævne i Hedensted og Omegns Rideklub, hvor dagens Grand Prix blevet vundet af Rie Møller Jensen og Sundorfs Manilla

Landsstævnet i Sundeved i fuld gang

02-03-2013 23:45, af Thomas Bach Jensen

Sundeved Rideklub afvikler i denne weekend landsstævnet Sundeved Dressurfestival med ECCO Cup for junior, ungrytter og U25

Danskere til internationale stævner

31-05-2017 20:25, af Cecilia Lindahl

I pinsen bliver det store Equitour Aalborg stævne afviklet i det nordjyske, og vi stiller med hold i Nations Cup i både dressur og spring. Danske militaryryttere er på banen i både Holland og Sverige, og så er danske springryttere til start i Polen, Holland og Belgien. Sidst men ikke mindst har en dansk dressurrytter taget turen til Holland

Jysk Mesterskab i dressur afgjort

29-11-2015 19:09, af Nanna Nørgaard

De seneste uger har budt på høj aktivitet i Aalborg Sportsrideklub og i denne weekend har de således rundet af med Jysk Mesterskab i dressur. Tre nykårede mestre i henholdsvis middelsvær, svær og Grand Prix.

Nye kræfter på SAO

14-09-2010 15:25, af Thomas Bach Jensen
Sportsrideklubben i Aalborg, SAO, melder nyt på hjemmesiden. Efter berider Lars Bækgaard har opsagt sin stilling, er nye personer trådt til. Det drejer sig bl.a. om Søren Hedegaard, Birgit Kristensen og Nicolai Kowalski

Hestepigen fra Korea i Deadline

04-01-2017 14:33, af Britt Carlsen

Både de danske og udenlandske medier har stort fokus på den sydkoreanske korruptionssag som også omfatter den 20-årige rytter Chung Yoo-ra, der blev anholdt af dansk politi i Aalborg i mandags, hvor hun angiveligt gemte sig i bunden af et klædeskab

Kværke i Aalborg

22-01-2009 14:25, af Charlotte Linder
Landsstævnet i dressur i Sportsrideklubben Aalborg er, pga et tilfælde af kværke i stalden, flyttet til Hjallerup Rideklub

Stærkt dressurfelt til Equitour i juni

15-05-2017 09:22, af Thomas Bach Jensen

Når Equitour åbner dørene for første gang nogensinde d. 1. juni bliver det med et meget stærkt felt af dressurryttere både fra Danmark og fra resten af verden

Helgstrand-hingste indtog dressurarenaen

05-06-2017 20:16, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Inden sidste klasse i Blue Hors Nations Cup i dressur indtog en kollektion af tophingste fra Helgstrand Dressage dressurarenaen ved Equitour Aalborg

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Camilla Tiefensee Schrøder

Webredaktør og nyhedsvagt

Camilla Tiefensee Schrøder
27 14 19 10
cts@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Dufour vandt küren med rekordhøje procenter

23-02-2018 16:13, af Camilla Tiefensee Schrøder

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy opnåede svimlende 88.200 % for deres nye kür i dag ved Göteborg Horse Show, og dermed vandt de klassen med sikker afstand til verdens nummer 1 Isabell Werth

Dufour slog Werth

22-02-2018 15:35, af Camilla Tiefensee Schrøder

Kampen var tæt, men verdensetteren Isabell Werth på hesten Emilio kunne ikke hamle op med Cathrine Dufour og Cassidys flotte ridt i dagens FEI World Cup Grand Prix, hvor danskeren fik 80.674 procent

Ny vaccine mod kværke på markedet

21-02-2018 08:06, af Thomas Bach Jensen

Svensk og engelsk forskning har længe arbejdet på at udvikle en vaccine mod kværke, der formodentligt vil komme på markedet i løbet af 2018

Et sidste farvel til Grim St. Clair

19-02-2018 15:31, af Thomas Bach Jensen

Den internationalt succesrige springhingst Grim St. Clair, der netop stod overfor sin tredje avlssæson på den danske hingstestation Katrinelund, blev i går aftes aflivet i en alder af 24 år

Dufour til Göteborg med ny træner og ny kür

20-02-2018 12:24, af Camilla Tiefensee Schrøder

World Cup-kvalifikationsstævnet i Göteborg handler først og fremmest om at få stævneerfaring med den nye træner, Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, fortæller dressurrytteren, som ser frem til at præsentere sin nye kür på fredag

Dufour og Cassidy på banen kl. 15 i dag

22-02-2018 09:03, af Camilla Tiefensee Schrøder

Dagens World Cup-kvalifikationsklasse i Grand Prix dressur starter klokken 13 og bliver livestreamet. Dufour er på efter pausen, efterfulgt af Isabell Werth

Nathalie tror på finaleplads til Dufour

23-02-2018 18:32, af Camilla Tiefensee Schrøder

Efter to flotte sejre i Göteborg vil FEI være overbeviste om, at det vil skabe ekstra spænding i World Cup-finalen med Cathrine Dufours deltagelse, mener træneren Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, som bekræfter, at de vil søge et wild card

Ridelærer dømt for blufærdighedskrænkelse

23-02-2018 10:25, af Cecilia Lindahl

En ridelærer fra Horsens er idømt 30 dages betinget fængsel samt 40 timers samfundstjeneste for blufærdighedskrænkelse af to staldpiger

Stjernen Zhaplin Langholt er fløjet tilbage

23-02-2018 15:29, af Thomas Bach Jensen

Efter Zhaplin Langholt har været på "promotion tour" for Helgstrand Dressage i Florida, USA,  er den unge sorte stjerne fløjet retur over Atlanten for igen at gøre de danske stævnepladser usikre

Drama i Neumünster

20-02-2018 14:06, af Cecilia Lindahl

Den spanske dressurrytter Morgan Barbancon måtte kortvarigt forlade banen under den syvende World Cup-kvalifikation i Neumünster, hvor der ellers skulle rides om vigtige point forud for finalen i Paris