Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj
Copyright Ridehesten.com
SAO har udvidet tilmeldingsfristen, så du kan stadig nå at tilmelde dig stævnet, der finder sted i maj! (Foto: Ridehesten.com)

Du har indtil på mandag! Sportsrideklubben Aalborg har som tidligere nævnt udvidet anmeldelsesfristen til d. 19/4 for landsstævne i dressur d. 7.-9. maj 2010. Husk der afholdes Åbent Jysk Mesterskab for junior, youngrider og senior, hvor alle velkomne! Sportsrideklubben Aalborg glæder sig til at tage imod rytterne til årets første udendørs landsstævne og håber landets bedste ryttere er klar til at kæmpe om titlen som Jysk Mester 2010! Se mere på infosport via linket.

Læs også

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

07-04-2013 21:44, af Thomas Bach Jensen

Hedensted og Omegns Rideklub har i weekenden haft landsstævne i dressur

Resultater fra landsstævnet i Hedensted

06-04-2013 18:46, af Thomas Bach Jensen

Denne weekend byder på landsstævne i Hedensted og Omegns Rideklub, hvor dagens Grand Prix blevet vundet af Rie Møller Jensen og Sundorfs Manilla

Landsstævnet i Sundeved i fuld gang

02-03-2013 23:45, af Thomas Bach Jensen

Sundeved Rideklub afvikler i denne weekend landsstævnet Sundeved Dressurfestival med ECCO Cup for junior, ungrytter og U25

Aalborg Dressage Event 2017

19-03-2017 13:35, af Cecilia Lindahl

Sportsrideklubben Aalborg (SAO) afholder for tredje år internationalt dressurstævne på Finstrupgaard, og det udvides i år med alle aldersgrupper

Sigtenbjerggaard i front i Jysk Mesterskab

20-04-2013 15:52, af Britt Carlsen

Åbent Jysk mesterskab i dressur afvikles i denne weekend i Sportsrideklubben Aalborg – i dag lørdag har rytterne redet første afdeling af mesterskabet der afgøres søndag

Bygningspris til heste-byggeri

07-10-2013 13:39, af Signe Wiese

Arkitekt Ole Christensens smukke ridehal på Vandstedgaard er blevet tildelt 1. præmien i konkurrencen om Årets Bygværk i Aalborg Kommune

Dressur i Kürens tegn og med dannebrog til vejrs

03-06-2017 16:02, af Thomas Bach Jensen

For pony-, junior- og ungrytterne i dressur har det i dag drejet sig om Kür ved Equitour Aalborg, hvor dannebrog kom til tops

Special-sejr til Severo Jurado

22-05-2016 14:21, af Thomas Bach Jensen

Sejren i søndag eftermiddags Grand Prix Special ved landsstævnet i Aalborg gik til spanske Severo Jurado, der rider for Brønderslev Rideklub

Zhaplin Langholt overstrålede alle i Aalborg

17-09-2017 12:50, af Thomas Bach Jensen

Ved årets sidste championatskvalifikation i dressur på Finstrupgaard i Aalborg dominerede ekvipagerne fra Helgstrand Dressage 4-års klassen i dag, hvor Zhaplin Langholt overstrålede alle andre heste, men kvaliteten var høj langt ned i rækken

Dansk suverænitet i Küren

05-06-2017 13:15, af Thomas Bach Jensen

Det bedste resultat fra Blue Hors Senior Nations Cup Freestyle i dag tæller med i holdkonkurrencen, og det ser godt ud for Danmark, der i Küren leverede to pragtpræstationer

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Cecilia Lindahl

Webredaktør og nyhedsvagt

Cecilia Lindahl

cli@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Kan man give sin hest cannabisolie?

13-11-2017 06:54, af Camilla Tiefensee Schrøder

Medieomtalen af medicinsk cannabis til mennesker med svære sygdomme har inspireret nogle hesteejere til at give cannabisolie til deres heste. Magasinet Ridehesten har i denne måned talt med nogle af dem og spurgt DRF's veterinærkonsulent til råds

Emma Ahlberg går nye veje

16-11-2017 13:52, af Thomas Bach Jensen

Efter otte år hos Helgstrand Dressage er tiden blevet moden for den unge svenske dressurrytter Emma Ahlberg til at gå sine egne veje

Hvorfor er grovfoderet så vigtigt?

13-11-2017 12:20, af Cecilia Lindahl

Grovfoderet bliver sjældent tillagt den store betydning i det samlede regnskab, selvom det reelt bør udgøre mere end halvdelen af foderplanen

- Jeg føler mig ikke god nok (video)

19-11-2017 19:07, af Marie Helene Rigård Rohleder

Mandag aften er der premiere på TV-dokumentaren ‘Alberte er en taber’ på DR3, som handler om den 20-årige dressurrytter Alberte Dommerby Kristensen, som ikke føler sig god nok på grund af, at hun igennem mange år var udsat for grov mobning

Tre heste dræbt i trafikken

16-11-2017 09:29, af Camilla Tiefensee Schrøder

Amatørtravtræneren Vita Kristensen fra Skive har på tragisk vis mistet alle sine tre travheste i en trafikulykke natten til onsdag

Kan hesten føle sorg?

15-11-2017 08:11, af Camilla T. Schrøder

Ifølge hesteadfærdsforsker er det muligt, at heste kan føle en form for sorg over at miste eksempelvis et føl eller en foldkammerat, men fra naturens side er heste bedre til at give mentalt slip end mennesker

Krybbebidning kan skyldes selenmangel

17-11-2017 10:46, af Cecilia Lindahl

Ny overraskende viden kan måske give svaret på krybbebidning hos heste. Et forskerteam er netop i gang med en undersøgelse, der tyder på, at selenmangel kan være årsagen

Sidsteplads – men stadig nummer 25 i verden

16-11-2017 18:59, af Camilla Tiefensee Schrøder

Belinda Carlsens PRE-hingst Lopez IV blev i dag bedømt som nummer 25 ud af 25 i klassen for 6-års hingste ved VM for spanske heste, det såkaldte SICAB

Røde roser og en god kammerat

19-11-2017 10:27, af Marie Helene Rigård Rohleder
Pony|

47 ponyryttere tog afsked med de glade ponyår til landsstævne i Hedensted lørdag aften, hvor den traditionsrige Rosenparade fandt sted. Her blev der også uddelt kammeratskabsprisen til en omsorgsfuld rytter

EM-sølvvinder får ny ejer

13-11-2017 17:25, af Camilla Tiefensee Schrøder
Pony|

Da Louise Christensen fremover skal ride som juniorrytter, har familien solgt ponyen Vegelin's Goya, som hun vandt EM-sølv på i sommers. Den talentfulde pony forbliver i danske hænder.