Forlænget anmeldelsesfrist til Heslegård

12-04-2012 11:34, af Thomas Bach Jensen
Pony|
Heslegård Sportsrideklub forlænger anmeldelsesfristen til ponylandsstævnet i dressur den 20.-22. april til almindeligt startgebyr.
Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com.

Hvis man endnu ikke har nået at tilmelde sig til ponylandsstævnet på Heslegård, så kan du nå det endnu og til almindeligt startgebyr frem til og med lørdag d. 14. april. Der er på nuværende tidspunkt kun tre tilmeldte ekvipager for kategori 3 ponyerne, så det er nu, der er mulighed for at ride en kvalifikation hjem for deltagelse til DM. Der er kommet en del tilmeldinger blandt kategori 2 og 1 ponyerne, men der er stadig plads, hvis man endnu ikke har fået sig tilmeldt. Heslegård Sportsrideklub har fået nogle flotte sponsorer på banen, så der er mange flotte præmier, så der bliver fine doteringer og gaver, som rytterne kan dyste om i de tre dage, som stævnet varer. Caféen byde på lækkert mad alle dagene. Publikum er meget velkomne til at kigge forbi, ikke mindst hvis man bare har lyst til at se nogle af landets bedste ponyryttere dyste på banerne. Mere info om stævnet kan ses på rideklubbens hjemmeside. Heslegård Sportsrideklub ser frem til tre dejlige dage med masser af gode sportslige præstationer. Pressemeddelelse.

Læs også

Forlænget weekend i Verden

13-07-2012 11:22, af Thomas Bach Jensen
Dansk Varmblod byder på en bustur i en forlænget weekend til Verden i Tyskland, hvor man kan opleve verdens bedste unge dressurheste

Forlænget frist i Middelfart

01-06-2012 10:50, af Signe Wiese
Fristen for tilmelding til championatsstævne med UVM-iagttagelse hos Middelfart Ridecenter den 15. - 17. juni er udsat til den 5. juni

Løgstrup Rideklub – forlænget tilmeldingsfrist

24-08-2011 07:55, af Nina Marie Villadsen
Den 3. – 4. september 2011 afholdes der C-stævne i Løgstrup Rideklub med afvikling af distriktsmesterskaber i dressur for seniorer

Heslegård Sportsrideklubs første distriksstævne afholdt

12-05-2010 12:02, af Maja Golles
Heslegård Sportsrideklub har d. 8 – 9 maj netop afholdt deres første distriktsstævne i dressur for ponyer og heste

Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj

C-stævne i springning i Nr. Aaby Rideklub d. 9.-10. oktober

21-09-2010 12:13, af Maja Golles
Du kan stadig nå at melde dig til ovenstående. Sidste anmeldelsesfrist til alm. indskud er nemlig flyttet til på lørdag

Udendørssæsonen starter i Glamsbjerg

13-04-2012 09:12, af Signe Wiese
Glamsbjerg Rideklub skyder udenddørssæsonen i gang med to store landsstævner i springning, henholdvis den 26.-29. april for heste, og den 4.- 6. maj for ponyer - der er anmeldelsesfrist mandag den 16. april

JBK: Sidste tilmelding til c-klasser

18-09-2012 13:50, af Signe Wiese
I dag er der anmeldelsesfrist til National Nordea Cup - distriktsspringklasserne ved dette års JBK Horse Show

Bundgaard Byg Cup: 3. kval.

30-10-2013 09:16, af Signe Wiese

I weekenden er Heslegård Sportsrideklub vært for 3. kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup, der afvikles ved klubbens landsstævne i dressur

Ponydressur hos Heslegård

22-04-2012 18:50, af Signe Wiese
Pony|
Nogle af de bedste danske ponydressurryttere har i denne weekend været samlet på Sjælland, hvor Heslegårds Sportsrideklub har afholdt landsstævne

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Sussi Hjort Hollensted

Webredaktør og nyhedsvagt

Sussi Hjort Hollensted

shh@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Trænerlicens – hvorfor?

19-04-2018 07:33, af Britt Carlsen

På Ridehestens Facebook-side har vores læsere debatteret et forslag til behandling på rideforbundets repræsentantskabsmøde – skal alle trænere fremover have trænerlicens? Hvad er begrundelsen, og hvad er holdningen til det. Vi har bl.a. spurgt tidligere holdleder i dressur Kimi Nielsen

Licensrytter i bestyrelsen og farvel til næsebåndsreglen?

16-04-2018 11:38, af Britt Carlsen

Seks forslag til debat på Dansk Ride Forbunds repræsentantskabsmøde den 21. april – det ene stiller forslag om en repræsentant for licensrytterne i bestyrelsen

DRIF vil gerne favne alle

20-04-2018 08:54, af Britt Carlsen

Formanden for Dansk Ride-Instruktør Forening, berider Torben Frandsen, bakker op om forslaget fra Cedergaard Sportsrideklub om trænerlicens. Han vil gerne favne alle undervisere i foreningen og ikke blot de uddannede beridere og trænere

Orthilia skal ikke til WEG

16-04-2018 13:09, af Britt Carlsen

Agnete Kirk Thinggaard og Atterupgaards Orthilia bliver ikke VM-aktuelle i år, har Agnete besluttet, hoppen er godt på vej tilbage i sporten efter et længere skadesforløb, og Agnete har valgt ikke at forcere hoppen på vejen mod WEG

Weihegold sikret hos Werth til 2020

17-04-2018 11:14, af Kristine Ulsø Olsen

Dressurdronningen Isabell Werth genvandt i weekenden World Cup-titlen og kan nu se frem til at beholde Weihegold indtil OL i Tokyo er overstået

Status på Herpes virus på Fyn

17-04-2018 08:24, af Britt Carlsen

Som man har kunnet læse her på sitet måtte Stutteri Ask aflyse sit springstævne, da fire heste på Fyn har fået konstateret en aggressiv herpesvirus infektion - hvad er status nu?

13-årige Celina slog sin far i international debut (opdateret)

17-04-2018 10:08, af Camilla Tiefensee Schrøder

Children-rytter Celina Aabo har været til sit første internationale stævne, hvor hun red fem ud af seks klasser fejlfri – og så slog hun endda sin egen far, Michael Aabo i en af dem

Topplaceringer til Sophia Ludvigsen

15-04-2018 18:01, af Camilla Tiefensee Schrøder

Juniordressurrytter Sophia Ludvigsen har haft Gørklintgårds Jericho med til internationalt stævne i udlandet for første gang, og det blev til i alt tre placeringer med en andenplads i kür i dag med 71%

Åbent hus på Hesselhøj

18-04-2018 07:19, af Camilla Tiefensee Schrøder
Avl|

Når Hesselhøj Trænings- og Salgsstald ved Middelfart holder åbent hus med hingstefremvisning den 20. april kan du opleve den dyreste hest solgt på auktionen i Herning i år

Ponyryttere flyttede stævne og vandt det hele

15-04-2018 16:42, af Camilla Tiefensee Schrøder

For de danske ponyryttere i Belgien startede ugen med, at CSIP-stævnet i Bonheiden blev aflyst. Men heldigvis fik de lov at starte i Lier i stedet, og her endte de med at få dannebrog til tops i begge ponyfinaler