Forlænget anmeldelsesfrist til Heslegård

12-04-2012 11:34, af Thomas Bach Jensen
Pony|
Heslegård Sportsrideklub forlænger anmeldelsesfristen til ponylandsstævnet i dressur den 20.-22. april til almindeligt startgebyr.
Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com.

Hvis man endnu ikke har nået at tilmelde sig til ponylandsstævnet på Heslegård, så kan du nå det endnu og til almindeligt startgebyr frem til og med lørdag d. 14. april. Der er på nuværende tidspunkt kun tre tilmeldte ekvipager for kategori 3 ponyerne, så det er nu, der er mulighed for at ride en kvalifikation hjem for deltagelse til DM. Der er kommet en del tilmeldinger blandt kategori 2 og 1 ponyerne, men der er stadig plads, hvis man endnu ikke har fået sig tilmeldt. Heslegård Sportsrideklub har fået nogle flotte sponsorer på banen, så der er mange flotte præmier, så der bliver fine doteringer og gaver, som rytterne kan dyste om i de tre dage, som stævnet varer. Caféen byde på lækkert mad alle dagene. Publikum er meget velkomne til at kigge forbi, ikke mindst hvis man bare har lyst til at se nogle af landets bedste ponyryttere dyste på banerne. Mere info om stævnet kan ses på rideklubbens hjemmeside. Heslegård Sportsrideklub ser frem til tre dejlige dage med masser af gode sportslige præstationer. Pressemeddelelse.

Læs også

Forlænget weekend i Verden

13-07-2012 11:22, af Thomas Bach Jensen
Dansk Varmblod byder på en bustur i en forlænget weekend til Verden i Tyskland, hvor man kan opleve verdens bedste unge dressurheste

Forlænget frist i Middelfart

01-06-2012 10:50, af Signe Wiese
Fristen for tilmelding til championatsstævne med UVM-iagttagelse hos Middelfart Ridecenter den 15. - 17. juni er udsat til den 5. juni

Løgstrup Rideklub – forlænget tilmeldingsfrist

24-08-2011 07:55, af Nina Marie Villadsen
Den 3. – 4. september 2011 afholdes der C-stævne i Løgstrup Rideklub med afvikling af distriktsmesterskaber i dressur for seniorer

Heslegård Sportsrideklubs første distriksstævne afholdt

12-05-2010 12:02, af Maja Golles
Heslegård Sportsrideklub har d. 8 – 9 maj netop afholdt deres første distriktsstævne i dressur for ponyer og heste

Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj

Bundgaard Byg Cup: 3. kval.

30-10-2013 09:16, af Signe Wiese

I weekenden er Heslegård Sportsrideklub vært for 3. kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup, der afvikles ved klubbens landsstævne i dressur

C-stævne i springning i Nr. Aaby Rideklub d. 9.-10. oktober

21-09-2010 12:13, af Maja Golles
Du kan stadig nå at melde dig til ovenstående. Sidste anmeldelsesfrist til alm. indskud er nemlig flyttet til på lørdag

Ponydressur hos Heslegård

22-04-2012 18:50, af Signe Wiese
Pony|
Nogle af de bedste danske ponydressurryttere har i denne weekend været samlet på Sjælland, hvor Heslegårds Sportsrideklub har afholdt landsstævne

Udendørssæsonen starter i Glamsbjerg

13-04-2012 09:12, af Signe Wiese
Glamsbjerg Rideklub skyder udenddørssæsonen i gang med to store landsstævner i springning, henholdvis den 26.-29. april for heste, og den 4.- 6. maj for ponyer - der er anmeldelsesfrist mandag den 16. april

JBK: Sidste tilmelding til c-klasser

18-09-2012 13:50, af Signe Wiese
I dag er der anmeldelsesfrist til National Nordea Cup - distriktsspringklasserne ved dette års JBK Horse Show

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Camilla Tiefensee Schrøder

Webredaktør og nyhedsvagt

Camilla Tiefensee Schrøder
27 14 19 10
cts@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Avlshingst til Anna K

29-05-2017 12:45, af Britt Carlsen

OL-rytter Anna Kasprzak har fået en ny, særdeles interessant unghingst i stalden, idet hun har erhvervet sig den kårede hingst For Emotion

Fremtidig GP-stjerne til Kasprzak

26-05-2017 09:53, af Cecilia Lindahl

I går kunne Anna Kasprazak byde velkommen til en ny stjerne i stalden, nemlig den 8-årige Quarton købt hos Helgstrand Dressage

24 UVM-aspiranter videre til Broholm

26-05-2017 17:26, af Thomas Bach Jensen

Efter to varme solskinsdage på Vilhelmsborg har dommerne nu fundet frem til de 5-, 6- og 7-års dressureheste, der går videre til den endelige UVM-udtagelse under DM-stævnet på Broholm

Lorenzo til Charlotte Jorst i USA (video)

26-05-2017 08:58, af Thomas Bach Jensen

Den dansk-amerikanske dressurrytter Charlotte Jorst har været på besøg i Nordjylland igen, nærmere bestemt Helgstrand Dressage i Vodskov, hvor hun er faldet for den 11-årige OL-stjerne Lorenzo

Legendariske Casall slutter karrieren af med sejr(VIDEO)

28-05-2017 09:00, af Cecilia Lindahl

Det var en afslutning, som man næsten kun kunne drømme om. Casall Ask sluttede karrieren af med glans, da han i går tog en sejr ved Global Champions Tour i Hamburg, der samtidig var hans sidste internationale optræden

God økonomi på Vilhemsborg

23-05-2017 15:31, af Thomas Bach Jensen

Danmarks Nationale Hestesportscenter, Herregården Vilhelmsborg syd for Aarhus, fremlagde for generalforsamlingen mandag den 22. maj for andet år i træk et yderst positivt regnskab og et nyt rekordår i besøgstal 

Chrevis Christo vender hjem til Equitour Aalborg

28-05-2017 11:40, af Thomas Bach Jensen

Avler Vivian Havbæk Thomasen kunne næsten ikke tro det, da hun hørte, at hendes 14-årige Chrevis Christo vender tilbage til sit hjemland for at starte Grand Prix under canadisk flag ved Equitour Aalborg

Bøgegårdens Santiago til Norge i topform

23-05-2017 12:52, af Thomas Bach Jensen

Når avlshingsten Bøgegårdens Santiago tager med sin rytter Silje Bakken til Norge et par dage for at gå kvalifikation til Falsterbo og Ermelo, er det med en suveræn sejr i bagagen

14-årig dræbt i rideulykke

03-11-2008 21:50, af Grethe Næsby

Natten til mandag døde 14-årige Maria Louise Clausen fra Filshuse på Fyn af sine kvæstelser efter at være faldet af sin hest.

DM-titlen i springning gik til førsteårserelev

27-05-2017 18:32, af Thomas Bach Jensen

Ved det gigantiske distriktsstævne i Morsø afholdes hvert år det uofficielle danmarksmesterskab for beriderelever. I springning gik sejren i dag til Adam Sparlund Olesen