Forlænget anmeldelsesfrist til Heslegård

12-04-2012 11:34, af Thomas Bach Jensen
Pony|
Heslegård Sportsrideklub forlænger anmeldelsesfristen til ponylandsstævnet i dressur den 20.-22. april til almindeligt startgebyr.
Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com.

Hvis man endnu ikke har nået at tilmelde sig til ponylandsstævnet på Heslegård, så kan du nå det endnu og til almindeligt startgebyr frem til og med lørdag d. 14. april. Der er på nuværende tidspunkt kun tre tilmeldte ekvipager for kategori 3 ponyerne, så det er nu, der er mulighed for at ride en kvalifikation hjem for deltagelse til DM. Der er kommet en del tilmeldinger blandt kategori 2 og 1 ponyerne, men der er stadig plads, hvis man endnu ikke har fået sig tilmeldt. Heslegård Sportsrideklub har fået nogle flotte sponsorer på banen, så der er mange flotte præmier, så der bliver fine doteringer og gaver, som rytterne kan dyste om i de tre dage, som stævnet varer. Caféen byde på lækkert mad alle dagene. Publikum er meget velkomne til at kigge forbi, ikke mindst hvis man bare har lyst til at se nogle af landets bedste ponyryttere dyste på banerne. Mere info om stævnet kan ses på rideklubbens hjemmeside. Heslegård Sportsrideklub ser frem til tre dejlige dage med masser af gode sportslige præstationer. Pressemeddelelse.

Læs også

Forlænget weekend i Verden

13-07-2012 11:22, af Thomas Bach Jensen
Dansk Varmblod byder på en bustur i en forlænget weekend til Verden i Tyskland, hvor man kan opleve verdens bedste unge dressurheste

Forlænget frist i Middelfart

01-06-2012 10:50, af Signe Wiese
Fristen for tilmelding til championatsstævne med UVM-iagttagelse hos Middelfart Ridecenter den 15. - 17. juni er udsat til den 5. juni

Løgstrup Rideklub – forlænget tilmeldingsfrist

24-08-2011 07:55, af Nina Marie Villadsen
Den 3. – 4. september 2011 afholdes der C-stævne i Løgstrup Rideklub med afvikling af distriktsmesterskaber i dressur for seniorer

Bundgaard Byg Cup: 3. kval.

30-10-2013 09:16, af Signe Wiese

I weekenden er Heslegård Sportsrideklub vært for 3. kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup, der afvikles ved klubbens landsstævne i dressur

C-stævne i springning i Nr. Aaby Rideklub d. 9.-10. oktober

21-09-2010 12:13, af Maja Golles
Du kan stadig nå at melde dig til ovenstående. Sidste anmeldelsesfrist til alm. indskud er nemlig flyttet til på lørdag

Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj

Heslegård Sportsrideklubs første distriksstævne afholdt

12-05-2010 12:02, af Maja Golles
Heslegård Sportsrideklub har d. 8 – 9 maj netop afholdt deres første distriktsstævne i dressur for ponyer og heste

JBK: Sidste tilmelding til c-klasser

18-09-2012 13:50, af Signe Wiese
I dag er der anmeldelsesfrist til National Nordea Cup - distriktsspringklasserne ved dette års JBK Horse Show

Ponydressur hos Heslegård

22-04-2012 18:50, af Signe Wiese
Pony|
Nogle af de bedste danske ponydressurryttere har i denne weekend været samlet på Sjælland, hvor Heslegårds Sportsrideklub har afholdt landsstævne

Udendørssæsonen starter i Glamsbjerg

13-04-2012 09:12, af Signe Wiese
Glamsbjerg Rideklub skyder udenddørssæsonen i gang med to store landsstævner i springning, henholdvis den 26.-29. april for heste, og den 4.- 6. maj for ponyer - der er anmeldelsesfrist mandag den 16. april

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Cecilia Lindahl

Webredaktør og nyhedsvagt

Cecilia Lindahl

cli@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Topføl til 170.000 kr. i Ikast (opdateret)

16-09-2017 20:51, af Thomas Bach Jensen
Avl|

Det smukke dressurbetonede hingsteføl Grøntang Donatello fik i aften hammerslag på 170.000 kr. ved Følauktion Nord

Zhaplin Langholt overstrålede alle i Aalborg

17-09-2017 12:50, af Thomas Bach Jensen

Ved årets sidste championatskvalifikation i dressur på Finstrupgaard i Aalborg dominerede ekvipagerne fra Helgstrand Dressage 4-års klassen i dag, hvor Zhaplin Langholt overstrålede alle andre heste, men kvaliteten var høj langt ned i rækken

Oprydningen er i gang efter Irma

12-09-2017 19:10, af Cecilia Lindahl

Der er ingen rapporter om tilskadekomne heste efter Irmas hægeren over Wellington. Flere hesteejere havde ellers taget deres forholdsregler - nogle havde endda inviteret hestene indenfor(VIDEO)

Sara fandt sin nye stjerne på Ridehesten.com

19-09-2017 13:12, af Thomas Bach Jensen

Den internationalt succesfulde ponyrytter Sara Aagaard Hyrm har fundet sin fremtidige dressurhest på Ridehesten.com

Helgstrand-dominans ved Aalborg i dag

16-09-2017 17:28, af Cecilia Lindahl

Ved Sportsrideklubben Aalborgs C-stævne i dressur på Finstrupgaard dominerede ekvipager fra Helgstrand Dressage i dag kvalifikationen for 5-års i DRF's Dressurchampionat, der er det sidste kvalifikationsstævne inden finalen på Blue Hors

Kæmpe underskud efter EM i Göteborg

14-09-2017 12:39, af Cecilia Lindahl

Det er ikke mere end tre uger siden Göteborg blev forvandlet til et centrum for hesteentusiaster. Nu står byen tilbage med en kæmpe regning i millionklassen

Hesteejendom er Danmarks dyreste

14-09-2017 11:08, af Cecilia Lindahl

Familien Hallundbæk har netop sat deres fantastiske hestejendom, Haregabgaard til salg. En ejendom, der sprænger alle parametre og lige nu står til salg som Danmarks dyreste

Hun vandt Ifor Williams-traileren (VIDEO)

14-09-2017 15:06, af Thomas Bach Jensen

Dansk Varmblod har fået 1200 besvarelser på deres medlemsundersøgelse, og blandt dem blev den heldige vinder i dag udtrukket

Ponyrytterne kæmper i Frederikshavn

15-09-2017 19:19, af Cecilia Lindahl
Pony|

Hele 36 hold dyster de næste tre dage om titlen som Danmarks bedste hold, og de første ponyryttere har i dag været på banen for første gang

Dancing Boy fra Barnow til Helgstrand Dressage

19-09-2017 07:57, af Thomas Bach Jensen

Endnu en hest har fundet vej fra Barnow Dressage til Helgstrand Dressage. Denne gang er det den talentfulde Dancing Boy,  der også er kendt som Årets Dressurbetonede Hingsteføl i Dansk varmblod og dyreste føl på Elitefølauktionen i 2010