Forlænget anmeldelsesfrist til Heslegård

12-04-2012 11:34, af Thomas Bach Jensen
Pony|
Heslegård Sportsrideklub forlænger anmeldelsesfristen til ponylandsstævnet i dressur den 20.-22. april til almindeligt startgebyr.
Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com.

Hvis man endnu ikke har nået at tilmelde sig til ponylandsstævnet på Heslegård, så kan du nå det endnu og til almindeligt startgebyr frem til og med lørdag d. 14. april. Der er på nuværende tidspunkt kun tre tilmeldte ekvipager for kategori 3 ponyerne, så det er nu, der er mulighed for at ride en kvalifikation hjem for deltagelse til DM. Der er kommet en del tilmeldinger blandt kategori 2 og 1 ponyerne, men der er stadig plads, hvis man endnu ikke har fået sig tilmeldt. Heslegård Sportsrideklub har fået nogle flotte sponsorer på banen, så der er mange flotte præmier, så der bliver fine doteringer og gaver, som rytterne kan dyste om i de tre dage, som stævnet varer. Caféen byde på lækkert mad alle dagene. Publikum er meget velkomne til at kigge forbi, ikke mindst hvis man bare har lyst til at se nogle af landets bedste ponyryttere dyste på banerne. Mere info om stævnet kan ses på rideklubbens hjemmeside. Heslegård Sportsrideklub ser frem til tre dejlige dage med masser af gode sportslige præstationer. Pressemeddelelse.

Læs også

Forlænget weekend i Verden

13-07-2012 11:22, af Thomas Bach Jensen
Dansk Varmblod byder på en bustur i en forlænget weekend til Verden i Tyskland, hvor man kan opleve verdens bedste unge dressurheste

Forlænget frist i Middelfart

01-06-2012 10:50, af Signe Wiese
Fristen for tilmelding til championatsstævne med UVM-iagttagelse hos Middelfart Ridecenter den 15. - 17. juni er udsat til den 5. juni

Løgstrup Rideklub – forlænget tilmeldingsfrist

24-08-2011 07:55, af Nina Marie Villadsen
Den 3. – 4. september 2011 afholdes der C-stævne i Løgstrup Rideklub med afvikling af distriktsmesterskaber i dressur for seniorer

Ponydressur hos Heslegård

22-04-2012 18:50, af Signe Wiese
Pony|
Nogle af de bedste danske ponydressurryttere har i denne weekend været samlet på Sjælland, hvor Heslegårds Sportsrideklub har afholdt landsstævne

Udendørssæsonen starter i Glamsbjerg

13-04-2012 09:12, af Signe Wiese
Glamsbjerg Rideklub skyder udenddørssæsonen i gang med to store landsstævner i springning, henholdvis den 26.-29. april for heste, og den 4.- 6. maj for ponyer - der er anmeldelsesfrist mandag den 16. april

Bundgaard Byg Cup: 3. kval.

30-10-2013 09:16, af Signe Wiese

I weekenden er Heslegård Sportsrideklub vært for 3. kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup, der afvikles ved klubbens landsstævne i dressur

Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj

JBK: Sidste tilmelding til c-klasser

18-09-2012 13:50, af Signe Wiese
I dag er der anmeldelsesfrist til National Nordea Cup - distriktsspringklasserne ved dette års JBK Horse Show

Heslegård Sportsrideklubs første distriksstævne afholdt

12-05-2010 12:02, af Maja Golles
Heslegård Sportsrideklub har d. 8 – 9 maj netop afholdt deres første distriktsstævne i dressur for ponyer og heste

C-stævne i springning i Nr. Aaby Rideklub d. 9.-10. oktober

21-09-2010 12:13, af Maja Golles
Du kan stadig nå at melde dig til ovenstående. Sidste anmeldelsesfrist til alm. indskud er nemlig flyttet til på lørdag

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Camilla Tiefensee Schrøder

Webredaktør og nyhedsvagt

Camilla Tiefensee Schrøder
27 14 19 10
cts@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Blue Hors opruster med Nanna Merrald

18-01-2018 10:16, af Kristine Ulsø Olsen

Blue Hors har indgået en aftale med 24-årige Nanna Skodborg Merrald, som nu bliver ansat som eliterytter på stedet

Van Olst med ny comeback-stjerne

19-01-2018 19:39, af Cecilia Lindahl

Danske Anne van Olst er snart klar med et nyt lovende talent efter den berømte Negro, der er far til den dobbelt olympiske mester Valegro

Daniel og Anna K på toppen i Esbjerg

20-01-2018 20:55, af Kristine Ulsø Olsen

Der var dressur i absolut topklasse ved dagens landsstævne hos Esbjerg og Omegns Rideklub, hvor Daniel Bachmann og Anna Kasprzak i den grad viste topform

Vil du forbedre din dressurscore?

16-01-2018 12:47, af Cecilia Lindahl

Du kender det måske alt for godt. Du føler, du har leveret et godt program og vist nogle fine øvelser. I har øvet jer månedsvis, og alligevel har du kun fået 57% og er placeret andensidst. Eller måske kan du bare ikke bryde 65% barrieren

Søren Wind rejser til USA

23-01-2018 14:32, af Camilla Tiefensee Schrøder

På torsdag rejser berider Søren Wind til USA for at arbejde hos Helgstrand Dressage's nye salgsafdeling i Wellington

Gravide Anna Kasprzak løber med sejren

20-01-2018 08:04, af Cecilia Lindahl

Ved det populære landsstævne i Esbjerg og Omegns Rideklub denne weekend, var det fredag Anna K. der red en sikker sejr hjem i dagens højeste klasse, nemlig Intermediare II

Rekordbøde til Helgstrand trækker overskrifter

19-01-2018 14:56, af Britt Carlsen

Tilbage i 2015 fik Helgstrand Dressage en bøde på 380.000 kr. for brug af ulovlig arbejdskraft. Denne sag er nu fundet frem igen af DR, som optakt til en radioudsendelse om udenlandsk arbejdskraft

Skal din hest til tandlæge?

19-01-2018 07:25, af Cecilia Lindahl

Der er flere symptomer hos hesten, som kan finde deres årsag i problemer med tænderne. Hestetandlægerne Henrik Walsøe Bruun og Jeanett Bruun kommer her med gode råd til, hvad du som hesteejer skal være opmærksom på kan være tandproblemer hos heste

Coretræning for bedre nedsidning

18-01-2018 07:43, af Cecilia Lindahl

Målet for enhver rytter må være at opnå samhørighed med hesten – den samhørighed kan beskrives som kommunikation, koordination og balance. Og for at opnå dette kræver det også en vis fysik af rytteren. En undersøgelse har vist, at blot 8 ugers corefitness program har stor positiv effekt på netop dette

Lars Frederiksen begraves

22-01-2018 11:00, af Cecilia Lindahl

Den afdøde hestehandler Lars Frederiksen begraves på torsdag i Ferslev Kirke – den 42-årige kvinde sidder fortsat varetægtsfængslet sigtet for dødsvold mod Lars Frederiksen