Forlænget anmeldelsesfrist til Heslegård

12-04-2012 11:34, af Thomas Bach Jensen
Pony|
Heslegård Sportsrideklub forlænger anmeldelsesfristen til ponylandsstævnet i dressur den 20.-22. april til almindeligt startgebyr.
Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com.

Hvis man endnu ikke har nået at tilmelde sig til ponylandsstævnet på Heslegård, så kan du nå det endnu og til almindeligt startgebyr frem til og med lørdag d. 14. april. Der er på nuværende tidspunkt kun tre tilmeldte ekvipager for kategori 3 ponyerne, så det er nu, der er mulighed for at ride en kvalifikation hjem for deltagelse til DM. Der er kommet en del tilmeldinger blandt kategori 2 og 1 ponyerne, men der er stadig plads, hvis man endnu ikke har fået sig tilmeldt. Heslegård Sportsrideklub har fået nogle flotte sponsorer på banen, så der er mange flotte præmier, så der bliver fine doteringer og gaver, som rytterne kan dyste om i de tre dage, som stævnet varer. Caféen byde på lækkert mad alle dagene. Publikum er meget velkomne til at kigge forbi, ikke mindst hvis man bare har lyst til at se nogle af landets bedste ponyryttere dyste på banerne. Mere info om stævnet kan ses på rideklubbens hjemmeside. Heslegård Sportsrideklub ser frem til tre dejlige dage med masser af gode sportslige præstationer. Pressemeddelelse.

Læs også

Forlænget weekend i Verden

13-07-2012 11:22, af Thomas Bach Jensen
Dansk Varmblod byder på en bustur i en forlænget weekend til Verden i Tyskland, hvor man kan opleve verdens bedste unge dressurheste

Forlænget frist i Middelfart

01-06-2012 10:50, af Signe Wiese
Fristen for tilmelding til championatsstævne med UVM-iagttagelse hos Middelfart Ridecenter den 15. - 17. juni er udsat til den 5. juni

Løgstrup Rideklub – forlænget tilmeldingsfrist

24-08-2011 07:55, af Nina Marie Villadsen
Den 3. – 4. september 2011 afholdes der C-stævne i Løgstrup Rideklub med afvikling af distriktsmesterskaber i dressur for seniorer

Udendørssæsonen starter i Glamsbjerg

13-04-2012 09:12, af Signe Wiese
Glamsbjerg Rideklub skyder udenddørssæsonen i gang med to store landsstævner i springning, henholdvis den 26.-29. april for heste, og den 4.- 6. maj for ponyer - der er anmeldelsesfrist mandag den 16. april

Bundgaard Byg Cup: 3. kval.

30-10-2013 09:16, af Signe Wiese

I weekenden er Heslegård Sportsrideklub vært for 3. kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup, der afvikles ved klubbens landsstævne i dressur

C-stævne i springning i Nr. Aaby Rideklub d. 9.-10. oktober

21-09-2010 12:13, af Maja Golles
Du kan stadig nå at melde dig til ovenstående. Sidste anmeldelsesfrist til alm. indskud er nemlig flyttet til på lørdag

Ponydressur hos Heslegård

22-04-2012 18:50, af Signe Wiese
Pony|
Nogle af de bedste danske ponydressurryttere har i denne weekend været samlet på Sjælland, hvor Heslegårds Sportsrideklub har afholdt landsstævne

Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj

JBK: Sidste tilmelding til c-klasser

18-09-2012 13:50, af Signe Wiese
I dag er der anmeldelsesfrist til National Nordea Cup - distriktsspringklasserne ved dette års JBK Horse Show

Heslegård Sportsrideklubs første distriksstævne afholdt

12-05-2010 12:02, af Maja Golles
Heslegård Sportsrideklub har d. 8 – 9 maj netop afholdt deres første distriktsstævne i dressur for ponyer og heste

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Camilla Tiefensee Schrøder

Webredaktør og nyhedsvagt

Camilla Tiefensee Schrøder
27 14 19 10
cts@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

Epona hentet af politiet

15-07-2017 14:55, af Britt Carlsen

En fotograf og en videofilmende journalist fra Epona tv fjernet fra stævnepladsen i Falsterbo af politiet

Farvel til militarysportens Grand Old Man

14-07-2017 22:03, af Kristine Ulsø Olsen

Præcis ti år efter at han vandt det danske mesterskab i military som 69-årig, blev det et farvel til Johan Iversen som i dag sov ind på hospitalet

Sejr til Anna i Aachen!

19-07-2017 16:36, af Britt Carlsen

Anna Kasprzak og Quarton satte tingene på plads ved CHIO i Aachen, hvor parret sejrede sikkert i Prix St. Georges - det er bare stort og ikke enhver beskåret at vinde i Aachen

Danskerne foreløbig nr. 3 i Nations Cup

20-07-2017 16:45, af Cecilia Lindahl

Dagen har budt på dressur på allerhøjeste niveau ved det store CHIO-stævne i Aachen, Tyskland. Dressurrytterne har kæmpet for fædrelandet og bragt Danmark på en foreløbig tredjeplads

Familien Vallentin skifter til Helgstrand Dressage

14-07-2017 09:00, af Cecilia Lindahl

Søren Vallentin der de seneste fem år har drevet Stald Vallentin Dressage med særlig fokus på talentudvikling, søger nu nye udfordringer hos Helgstrand Dressage

Hestene er topfit i Aachen

18-07-2017 14:32, af Britt Carlsen

Verdens største ridestævne kaldes CHIO Aachen, og i de kommende dage danner den sydtyske by rammen om dressur, springning, military, 4-spands kørsel og voltigering - og de første danske heste er kommet godt frem

Fire nye DRF-mestre i springning

16-07-2017 20:20, af Kristine Ulsø Olsen

Stevnstrup Rideklub af 1994 har i weekenden lagt græs til DRF mesterskaberne i springning for pony og children. I dag blev finalerne afviklet med god spænding

Pepe er som en god rødvin - jo ældre jo bedre

21-07-2017 09:13, af Britt Carlsen

Donnperignon dansede gennem Grand Prix'en i Aachen forleden dag. Den 18-årige Donnerhall-søn har deltaget i flere store konkurrencer end de fleste heste, og han er topmotiveret

Helgstrand hest helt i top i Falsterbo

15-07-2017 11:22, af Britt Carlsen

Lone Bang Larsen var, næsten, alene om at forsvare de danske farver i Falsterbo, og hun leverede et godt program, men en fejl kostede dyrt i det skrappe selskab, hvor vinderen er delvist ejet af Helgstrand Dressage

Dressurrytterne tester EM-formen i Aachen

17-07-2017 17:59, af Cecilia Lindahl

Den danske dressur er stærkere end nogensinde, og hvis niveauet er lige så højt som det var ved DM på Broholm, skal konkurrenterne kigge sig godt for, lyder det fra landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein