Forlænget anmeldelsesfrist til Heslegård

12-04-2012 11:34, af Thomas Bach Jensen
Pony|
Heslegård Sportsrideklub forlænger anmeldelsesfristen til ponylandsstævnet i dressur den 20.-22. april til almindeligt startgebyr.
Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto: Ridehesten.com.

Hvis man endnu ikke har nået at tilmelde sig til ponylandsstævnet på Heslegård, så kan du nå det endnu og til almindeligt startgebyr frem til og med lørdag d. 14. april. Der er på nuværende tidspunkt kun tre tilmeldte ekvipager for kategori 3 ponyerne, så det er nu, der er mulighed for at ride en kvalifikation hjem for deltagelse til DM. Der er kommet en del tilmeldinger blandt kategori 2 og 1 ponyerne, men der er stadig plads, hvis man endnu ikke har fået sig tilmeldt. Heslegård Sportsrideklub har fået nogle flotte sponsorer på banen, så der er mange flotte præmier, så der bliver fine doteringer og gaver, som rytterne kan dyste om i de tre dage, som stævnet varer. Caféen byde på lækkert mad alle dagene. Publikum er meget velkomne til at kigge forbi, ikke mindst hvis man bare har lyst til at se nogle af landets bedste ponyryttere dyste på banerne. Mere info om stævnet kan ses på rideklubbens hjemmeside. Heslegård Sportsrideklub ser frem til tre dejlige dage med masser af gode sportslige præstationer. Pressemeddelelse.

Læs også

Forlænget weekend i Verden

13-07-2012 11:22, af Thomas Bach Jensen
Dansk Varmblod byder på en bustur i en forlænget weekend til Verden i Tyskland, hvor man kan opleve verdens bedste unge dressurheste

Forlænget frist i Middelfart

01-06-2012 10:50, af Signe Wiese
Fristen for tilmelding til championatsstævne med UVM-iagttagelse hos Middelfart Ridecenter den 15. - 17. juni er udsat til den 5. juni

Løgstrup Rideklub – forlænget tilmeldingsfrist

24-08-2011 07:55, af Nina Marie Villadsen
Den 3. – 4. september 2011 afholdes der C-stævne i Løgstrup Rideklub med afvikling af distriktsmesterskaber i dressur for seniorer

JBK: Sidste tilmelding til c-klasser

18-09-2012 13:50, af Signe Wiese
I dag er der anmeldelsesfrist til National Nordea Cup - distriktsspringklasserne ved dette års JBK Horse Show

Bundgaard Byg Cup: 3. kval.

30-10-2013 09:16, af Signe Wiese

I weekenden er Heslegård Sportsrideklub vært for 3. kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup, der afvikles ved klubbens landsstævne i dressur

Heslegård Sportsrideklubs første distriksstævne afholdt

12-05-2010 12:02, af Maja Golles
Heslegård Sportsrideklub har d. 8 – 9 maj netop afholdt deres første distriktsstævne i dressur for ponyer og heste

Ponydressur hos Heslegård

22-04-2012 18:50, af Signe Wiese
Pony|
Nogle af de bedste danske ponydressurryttere har i denne weekend været samlet på Sjælland, hvor Heslegårds Sportsrideklub har afholdt landsstævne

Udendørssæsonen starter i Glamsbjerg

13-04-2012 09:12, af Signe Wiese
Glamsbjerg Rideklub skyder udenddørssæsonen i gang med to store landsstævner i springning, henholdvis den 26.-29. april for heste, og den 4.- 6. maj for ponyer - der er anmeldelsesfrist mandag den 16. april

Landsstævnet i Aalborg med udvidet anmeldelsesfrist

17-04-2010 15:36, af Maja Golles
Vi minder her om, at du stadig kan nå det. Sportsrideklubben Aalborg har udvidet anmeldelsesfristen til 19. april for deres landsstævne i dressur og jysk mesterskab d. 7.-9. maj

C-stævne i springning i Nr. Aaby Rideklub d. 9.-10. oktober

21-09-2010 12:13, af Maja Golles
Du kan stadig nå at melde dig til ovenstående. Sidste anmeldelsesfrist til alm. indskud er nemlig flyttet til på lørdag

Webredaktør

Har du en nyhed eller en god historie?

Cecilia Lindahl

Webredaktør og nyhedsvagt

Cecilia Lindahl

cli@wiegaarden.dk

Skriv til os

Mest læste

De unge talenter slog til i Holte

25-03-2017 19:13, af Kristine Ulsø Olsen

Dagen i dag har i den grad stået i de unge talenters tegn ved landsstævnet i Holte. Her blev det blandt andet til en sejr for Nanna Merrald i Bundgaard Byg, mens Agnete Kirk og Orthilia vandt deres GP debut med 75%

Stjernestøv lægger vejen forbi Holte

24-03-2017 10:01, af Kristine Ulsø Olsen

Når den første ekvipage bliver ringet ind senere i dag ved landsstævnet i Holte, så bliver det startskuddet til et stævne med flere spændende ekvipager - her i blandt Agnete Kirk Thinggaard og Atterupgaards Orthilia 

Tina Lund: Hvornår er man uintelligent?

28-03-2017 09:12, af Tine Luther

Tina Lund, der modigt har fortalt om sine udfordringer ved at være ordblind, funderer på sin blog over spørgsmålet ”Hvornår er man uintelligent?”

Når niveauet bliver højere og højere

26-03-2017 18:52, af Kristine Ulsø Olsen

Wauw for et højt niveau der blev leveret ved dagens landsstævne i Holte, hvor Cathrine Dufour og Agnete Kirk vandt deres klasser med 76%, mens Nanna Merrald vandt 1. afdeling af Bundgaard Byg med hele 78%

Klip ikke hesten når den fælder

24-03-2017 12:44, af Kristine Ulsø Olsen

Dagene bliver længere, solen kigger mere og mere frem og hestene begynder at smide vinterpelsen i store mængder, noget som kan give lyst til at klippe hesten pels. Det er dog en rigtig dårlig idé

Daydream skifter ejer

23-03-2017 18:48, af Cecilia Lindahl

Daydream bliver ny læremester til kommende juniorrytter, Line Nørregaard Langhoff, der nu skrifter ponyen ud med den smukke grå vallak

Mai og Rustique er klar til Omaha

22-03-2017 15:19, af Kristine Ulsø Olsen

Hvad ser man mest frem til, når turen i weekenden går til Omaha for at ride World Cup finale for første gang? Mai Tofte Olesen glæder sig til det hele

Maria Schou fik flot debut i Belgien

27-03-2017 18:57, af Cecilia Lindahl

Det unge talent Maria Schou har weekenden debuterede i CSI2* stævnet i Lier, Belgien, hvor det blev til flotte placeringer

Ingen World Cup finale for Minderhoud

25-03-2017 07:10, af Kristine Ulsø Olsen

Hollandske Hans Peter Minderhoud og Glock's Flirt var ellers selvskrevet til dette års World Cup finale, men desværre måtte Minderhoud i går afmelde Flirt fra den kommende finale

Med fly til Omaha

27-03-2017 12:01, af Cecilia Lindahl

Nogle af verdens bedste heste og ryttere har taget den lange rejse til World Cup-finalen i Omaha –men hvordan foregår rejsen over Atlanten?