Handels- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Mediehuset Wiegaarden ApS

CVR-nr. 10486580

Blåkildevej 15

DK-9500 Hobro

Email: fotostudiet@wiegaarden.dk

Tlf: + 45 98512066

Bestilling digitale billeder

Ved køb af digitale billeder kan billederne downloades med det samme og vil altid være tilgængelige på Mit Ridehesten
Hvis du ønsker billedet redigeret kan det tilkøbes, og billedet eftersendes via mail den efterfølgende hverdag.

Bestilling af trykte billeder/fotogaver

Alle billeder redigeres dvs. lysnes, beskæres, rettes op og farvebehandles bedst mulig inden de sendes til tryk. Du modtager mail med track & trace, når ordren sendes afsted.

Betaling

Du kan anvende følgende betalingsmetoder: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB. Pengene trækkes først fra dit betalingskort, når varen er klar til afsendelse. Alle priser er i danske kroner og er inklusiv moms hvor intet andet er anført.

Forsendelse og levering

Leveringstid:
Billedprint og billede i ramme: 5-7 hverdage
Lærred, musemåtte, ipad-/computertaske og krus: 10-14 hverdage.

OBS. Der kan forekomme længere leveringstid til udlandet.

Alle ordrer sendes med GLS. Prisen afhænger af vægten på den købte vare og den endelige fragtpris kan ses til slut i ordreprocessen.
Fragtpriser Danmark:

0-1 kg
1 kg og derover

Erhvervsadresse
50
60

Privatlevering
66
80

Pakkeshop
55
53


Såfremt leveringsadressen er ukorrekt og forsendelsen kommer retur til Mediehuset Wiegaarden, afholder bestiller selv alle udgifter i forbindelse med ny forsendelse.

Skade på fragt
Vi leverer alle varer med GLS, Leveringerne følger pågældende transportørs forretningsbetingelser. Der betyder at så snart pakken er i deres regi, bærer de ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem. Modtager du en pakke der er tydeligt beskadiget, skal du helst nægte modtagelse af forsendelsen eller på fragtbrevet notere "modtaget med forbehold for senere kontrol og optælling af indholdet". Har du taget imod forsendelsen og opdager en skade bedes du kontakte Mediehuset Wiegaarden med det samme og anmelde skaden. Det er altid en god idé at tage nogle billeder af hele forsendelsen, af fragtbrevet derpå samt af eventuelle skader. Vi hjælper meget gerne i disse sager, så send gerne alt dokumentation til os og vi vil gå videre med sagen.

Reklamationsbestemmelserne for leverancerne følger den benyttede transportørs bestemmelser*. Generelt set kan oplyses at ved enhver skade på forsendelsen tages der imod ved skriftligt forbehold for senere undersøgelse af indholdet eller helt ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Ved ej synlig skade skal der reklameres indenfor 7 dage, både til os og transportøren. * Uddybende reklamationsbestemmelser.

GLS bestemmelser
Kilde: Bestemmelser

Levering til udland
Vi leverer til følgende lande: Belgien, England, Estland, Finland, Grækenland, Holland Frankrig, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig.

Fragtpriserne afhænger af det enkelt land. Endelig fragtpris kan ses til slut i ordreprocessen.

Gavekort

Har du vundet et gavekort, kan det bruges til køb af billeder fra Ridehestens fotodatabase. Gavekortet kan kun benyttes online.
For at indløse gavekortet skal du indtaste gavekortskoden inden betaling. Beløbet fra gavekortet vil blive fratrukket den totale købssum, inkl. fragt.
Såfremt gavekortets fulde pålydende værdi ikke benyttes på én gang, kan det resterende beløb bruges på et senere tidspunkt, dog inden udløbsfristen.

Rabatkode

Rabatkode kan kun benyttes en gang og vil blive fratrukket den totale købssum ekskl. fragt.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på billeder bestilt hos Ridehesten.com, HUNDEN.dk samt Mediehuset Wiegaarden. Fortrydelsesretten bortfalder når varen er specialfremstillet til dig. Dette gælder for både digitale og trykte billeder.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret.
Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Mediehuset Wiegaarden
Blåkildevej 15
9500 Hobro
Att: Fotoafdelingen

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og maile billeder af skaden/fejlen til fotostudiet@wiegaarden.dk

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Der tages forbehold for tryk, tastefejl og afvigelser af det skrevne samt udsolgte varer.